היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
האם בדיקת ביוץ יכולה להעיד על הריון?? האם היא צריכה לביות קווים שווים כהים וברורים או גם קו חלש וקו כהה יכול להעיד על הריון
6 תגובות
עמוד 1
אני יודעת שהיא יכולה לזהות גם הריון אבל לא יודעת לגבי הפסים. למה את לא עושה בדיקת הריון?
כי יש רק עוד שבוע עד שאני אקבל
גם אם ניקלטת וגם אם לא זה בנתיים לא יראה לך כלום בדיקת ביוץ תהיה חיובית להריון רק אחרי שבבדיקה ביתית יצא חיובי..
אז איך יש לי 2 קווים ביום ה21 למחזור
לא מבינה בזה אבל נשמע מעניין מחכה לבשורות טובות
לא יודעת מה אצלך אבל אצלי היו פסים ביום ה 17 עד היום ה 22 הרופא הסביר לי שרמת ה LA(ההורמון שהערכה מזהה בעצם)לא יורדת ישר אחרי הביוץ ולכן לפעמים גם אחרי הביוץ הערכה יכולה להראות פסים היה כבר ביוץ?אם כן למה המשכת לבדוק?אני ממליצה לך להפסיק לבדוק ולחכות לאיחור כי גם אני ביזבזתי ערכה של 4 חודשים בחודש אחד כי חשבתי שזה יזהה הריון וזה בעצם עשה לי 2 פסים גם אחרי הביוץ והייתי בטוחה שאני בהריון אני לא אומרת שגם אצלך זה ככה אני רק אומרת לך מתוך ניסיון הרי בדיקת הריון ביום ה 21 בחיים לא תזהה לך הריון נכון?אז מן הסתם שגם ערכת ביוץ לא תזהה גם אם יש הריון..שיהיה בהצלחה