משפחות מהדרום!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • כבר כתבתי בשרשור של שולי
    ואכתוב שוב, ביתנו פתוח
    אנחנו גרים באיזור השרון
    לשלוח אלי אי מייל
    אנחנו לא שומרים שבת אבל יש לנו בית חם ואוהב
    אגב, גם אם יש לכם כלב שמחפש בית שקט עד שיעבור זעם- אנחנו מוכנים לקלוט אותו

שתהיה שבת שקטה אמן!
8 תגובות
עמוד 1
  • עד עכשיו לא הצעתי כי רציתי שהמשפחה שלי מהדרום יבואו, אבל העקשנים מסרבים לזוז ממקומם!!!
    אז גם אצלנו יש מקום
  • חמודות
  • סיוון ושילגי - כל הכבוד לכן!

גלי איפה אתם? בבית? או שנסעתם לתפוס קצת שקט?

• הא, רעיון טוב, לא אמרתי...
    גם אלינו אפשר לבוא עם חיות
  • אנחנו בבית
  • מקסימה

• מסכימה עם גלי ב100 אחוז , עם כל האזקות ובאלגן בבית אני מרישה יותר נוח (אני מאשדוד ) . אתמול טיילנו בצפון (יום אחד כזה כדי לתת אפשרות לבני יולת מחוץ לבית ולנשום אוויר ) הבעיה היא שמבחינת הראש כל דבר הכי קטן שאתן שומעת מקפיץ אותך , את כל הזמן גולשת באיפון ולא נהנת בהאמת . אז אני בנתיים החלטי להשאר בביית עם בני ולא לנסועה להורים . יש לי זה כמה סיבות - כל יציאה כזאת מבית זה יציאה מהשיגרה שלו וגם בעיה ודבר הכי חשוב לא רוצה לעזוב את בעלי לבד כאן . בתוך הבית אנו מרגישים בטוחים , משעמם קצת אבל זאת ההחלטה לבנתיים . נראה מה יוליד כל יום .
    http://www.holdthatpic.com/
  • לחגית ולכל הבנות המקסימות תודה

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה