אחרי היסטרו' - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני אחרי הבדיקה, קבלתי הפניה מרופא כלשהו בקופ"ח (לא זוכרת את שמו איפלו...) והוא שלח אותי במהירות ישירות למיון לעמוד שם ולהמתין לתור כמה שיותר מהר! חייבת לומר שהיה לי חיבור מיידי עם מזכירת מיון נשים, חמודה לגמרי!
8 תגובות
עמוד 1
  • המון בהצלחה!!!
    לדעתי מה שהוא עשה לך זה פיפל! שורטים את רירית הרחם ואומרים זה עוזר במחזור הטיפול לאחר מכן בהשתרשות העוברים!!! אמן:)
  • יופי שמחה לשמוע שעברת את זה !!!
    היו כאבים ?
  • יופי נשמה
    שיהיה המון בהצלחה
    נשיקות !

• באותו רגע זה טיפה לא נעים, כמו כאבי מחזור כשהוא פותח את צאוור הרחם אבל זה בהחלט כאב שאפשר לעמוד בו לא כמו הצילום רחם, הפסקתי עם הדימומים כבר... ואחרי זה ממש לא כואב.
    מדהים לראות את הרחם בצילום hd חחחחח

• שלום, אזה כיף לך שאת אחרי!! שיהייה המון בהצלחה.
    אני גם צריכה לעבור היסטרו'. באיזה בי"ח עברת את הבדיקה??
    את יודעת למה הרפא שלך בקופ"ח שלך אותך למיון? ואת יודעת אם אפשר לעשות ביום שלפני ההזרעה? אני יודעת שאסור להיות במחזור ואסור להיות בהריון, השאלה אם באמת יום לפני זה בסדר לעשות.

תודה ושוב המון בהצלחה!!
  • היי
    יכולה להגיד מנסיון שלי
    לי לא הסכימו לעשות באותו חודש הזרעה והיסטרי
    2 רופאים אמרו שקיימת אפשרות לפגוע ברירית הרחם ולא מומלץ ..,
    לבחור או לעשות טיפול או לעבור בדיקה , בגדול יש הגיון בדברים כי בכל אופן נכנסים לתוך הרחם ... אבל קראתי מלא שעשו באותו חודש גם הזרעה וגם בדיקה .. נראה לי אין תשובה חדש משמעית הכל תלוי ברופא המטפל , אגב אני אצל דר קול שחר ודיי סומכת על הדעות המקצועיות שלו
  • היי,
    אני בהפריות, עשיתי בקפלן והרופא אמר לי שמותר לי להמשיך כרגיל את הטיפו (החזרה)
    לגבי הזרעות אין מושג, תתייעצי.
    הוא שלח אותי ישירות למיון כי אמר דרך הטלפון אם תתקשרי לבקש תור יתנו ך בעוד חודשיים, ז באמת הלכתי אמרתי שאני חייבת דחוף לפני החזרה לעבור היסטרו' ואם אפשר במיידי והמזכירה החמודה ממש התאמצה וקבלתי תור ליום למחרת.

בהצחלה!!!
  • בהצלחה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה