תעזרו לי אננ מממש מבולבלת - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ביום ה14-15 זיהיתי ביוץ ועבדנו בהתאם לזה ! אתמול ביום ה21 עשיתי סתם מתוך סקרנות כי כאבה לי ממש הבטן (בדרך כלל כאב בטן שמלווה ביוץ) ויצא לי פס שני חלש וכך גם היום ... אני לא מבינה מה הולך פה אם היה כבר ביוץ ???? לפי התגובות בהודעה הקודמת הבנתי שזה מוקדם שבדיקת ביוץ תגלה הריון אז מה זה??? אולי שוב ביוץ ??? זה נורמלי שאחרי ביוץ יהיו 2 פסים או שבדרך כלל אחרי ביוץ זה אמור להיות פס ביוץ אחד???
2 תגובות
עמוד 1
  • פס חלש לא מעיד על כלום, מתייחסים רק לפס כהה זהה. חוץ מזה לדעתי בדיקות הביוץ ממש לא אמינות. תהיי רגועה

• עשית בדיקת ביוץ? היא לא מהיימנה בכלל...הייתי אצל 2 רופאים ושניהם המליצו לעזוב את זה, חבל על הכסף הן לא זולות בכלל ופשט לעשות מעקב זקיקים. זה לא נעים אבל זה הכי אמין שיש.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה