למי יש מתכון טוב למטבוחה? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ממש בא לי ללהכין אף פעם לא הכנתי.
    תודה
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
6 תגובות
עמוד 1
  • הכי טעים עם עגבניות תמר ואם לא אז עגבניות טריות רגילות בשלות מאוד .
    קחי בחשבון שצריך כמות ממש גדולה של עגבניות בערך (2-3 ק"ג) כי זה מצטמצם.
    אני עושה כמו חמותי
    את העגבניות אני קולפת אם קשה לקלף אני עושה להם עם סכין איקס בטוסיק ושמה בסיר עם מים רותחים ככה קל לקלף אותם .
    אחרי הקילוף אני חותכת לקוביות בינוניות ושמה הכל במסננת שכל המים יצאו .
    בסיר אני שמה שמן קנולה בנדיבות 2-3 שיני שום קצוצות מוסיפה את העגבניות (אם את רוצה חריף אז לשרוף פלפל ירוק לחתוך לקוביות ולהוסיף לסיר )
    תבלינים אני מוסיפה רק מלח ומעט סוכר לאיזון החמיצות וזהו!!!! בלי פפריקה , בלי פלפל שחור, בלי אבקת מרק ... תאמיני לי העגבניות בטעמם המשובח לא צריכות שום דבר נוסף .
    ללא מכסה מבשלת על אש קטנה וכל הזמן מערבבת עד שמצטמצמים כל הנוזלים כשעתיים !!
    בתאבון
  • לי יש מתכון של עצלנים
  • אני עושה ככה:
    מטגנת עם בערך רבע כוס שמן פלפל ירוק חריף, חצי גמבה
    בערך 5 דקות
    מוסיפה 1-2 שיני שום קצוצות ומטגנת עוד ממש טיפה כדי שהשום לא ישרף
    חותכת לקוביות קטנות בערך 5 עגבניות בשלות עם הקליפה ומוסיפה מלח
    מערבבת מידי פעם עד שהעגבניות נהיות ממש רכות
    אפשר למעוך אותן עם מועך
    מוסיפה עוד כף-2 כפות שמן, פפריקה מתוקה או חריפה ומערבבת
    מנמיכה את האש, מכסה את הסיר למשהו כמו חצי שעה

יוצא סוף!!
    "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."

• נתנו לך עיצות טובות

• תודה בנות
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
  • חחח יא שרוטה!!

"וזכני לגדל בנים ובני בנים, חכמים ונבונים,
    אוהבי ה', יראי אלוקים.
    אנשי אמת זרע קודש, בה' דבקים..
    ומאירים את העולם בתורה ומעשים טובים,
    ובכל מלאכת עבודת הבורא..."
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה