קצת שיתופים.... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אויייי מה אני אומר לכן
9 תגובות
עמוד 1
  • נשמע סיוטטטטטטטטטטט
    חיבוקים מפה ועד אלייך
    אני ממש יכולה להזדהות!

• למה אתן לא נוסעות משם?
    אחותי באר שבעית הם פשוט לקח את הרגליים וברחו! כבר מאתמול הם פה. הם הגיע ודבר ראשון הם ישנו צהריים כמה שעות טובות.
    אם יש לכם משפחה סעו ואם אין משפחה יש המון איפה להתארח! רק תגידו אני מסדרת לכם!

• זה לא פשוט גם לעזוב הכל ...
    בעלי עובד אני לא רוצה להשאיר אותו לבד
  • ליבי איתכם!!

זאת הייתה בדיוק אחת הסיבות לנסיעה לארה״ב שלנו אחרי מלחמת הלבנון השניה, אנחנו חיפאים במקור

• תאמיני לי גם לי בא עכשיו לעבור לארצות הברית
    למה הילדים שלנו צריכים לגדול למציאות כזאת
  • אם תחליטי להתרחק..
    אני מהרצליה ואשמח לעזור

• תודה מאמי, הבעייה היא שהדרך מפחידה
  • לא נעים זה בלשון עדינה . למזלי בני מגיב לזה בסבבה לגמרה גם בניגוד לפעם קודמת שאז גם חוץ מכמה קעים היה בסדר . אותנו אזקה תפסה בחוץ (אני ובני ) כבר 4 פעמים לא נעים אבל שמתי לב שאם אנו בסדר גם ילדים בסדר . אם אני אתחיל להכנס לפניקה בני יגיב בהתאם .
    http://www.holdthatpic.com/
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה