היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
ליהוא בן חודש וחצי לא אוהב לשכב על הבטן אני רק שמה אותו והוא בוכה ובכל זאת אני מתעקשת מספר פעמים ביום אני דואגת לעשות לו קודם תרגילים בשכיבה על הגב להניח אותו על השידת החתלה ולא על הריצפה הוא שוכב גם בפוף אני מניחה אותו על כדור פיזיו ומגלגלת אותו לאט הוא מרים את הראש היטב ומחזיק אותו יפה עוקב אחרי חפץ באופן מלא מזיז את הראש מצד לצד ובכל זאת למה הוא כל כך בוכה? ומה עוד אפשר לעשות?
2 תגובות
עמוד 1
כל מה שאת עושה תוסיפי סבלנות
אני הייתי שמה על המשטח פעילות עם משחק מלפנים ושוכבת גם על הבטן, כך שאת בגובה העיניים של התינוק. מתחילים בקטן, זה יגיע
עוד שיטה שממש עזרה לי עם אמה זה להשכיב אותו על המיטה שלך עם ספר שחור לבן או משקים ואז לשכב כאילו מעליו, את הידיים שלך תשימי לו מתחת לחזה. כך גם יהיה לו קצת יותר קל לשכב כי יש תמיכה וגם הוא ירגיש אותך. בהצלחה!