מלחמה זה אחלה ספורט ;-) - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי חברות מה איתכן?? מקווה שהכל בסדר אצלכן..
    אצלנו בב"ש זה בא בגלים חח פעם שקט ופעם אזעקות נון סטופ.
    היום שקלתי את הסוכרייה שלי - 5555555555 שוקל 13 קילו!
    ואנחנו גרים בקומה העליונה.. אז יוצא שכל פעם שיש אזעקה (ויש לא מעט) מוציאים את המסכני שלי מהמיטה ורצים איתו למקלט ושם מחזיקים אותו עוד 10 דק' בערך..
    בד"כ אני זו שמרימה.. איזה שרירים פיתחתי ברגליים ובידיים
6 תגובות
עמוד 1
  • בעופרת יצוקה עילאי היה בדיוק בגיל של ליעד
    ואין הרבה מה לעשות חוץ מלחבק אותם אני זוכרת שבעופרת יצוקה כל אזעקה שהייתה הוא היה נבהל מהרעש
  • לשדר לו בטחון
    ליעד מבין הכל והוא צודק
    זה באמת מאד מפחיד...
    תראי כמה אנחנו מבוגרים שמבינים מפחדים
    אז בטח נוא שהכל מבלבל לו
    תנסו לו להיות היסטרים סביבו עד כמה שאפשר

• אווף איזה קשה .
    להמשיך לחייך לו במשך הזמן הזה . לא לקחת אותו באטרף או בחוסר רגישות
    לשדר לו שהכל בסדר ...

• להמשיך להתנהג כפי שאת נינוחה ולשדר לו המון ביטחון
    יאללה שבע״ה הכל יהיה מאחורינו כבר
    [/center]
  • חמודי..
    אני גם ישמח לדעת..אני אספר לך משהו..
    עשינו שבת בקיבוץ ק״ליה.. אתמול ליהיא ואחיינים של בעלי הלכו לגן שעשועים איך שהם יצאו מהבית אחרי 4 צעדים הייתה אזעקה,. הם רצו לבית..
    היום הם רצו שוב ללכת וליהיא פחדה היא כל הזמן אמרה לי ״ אמא אם תיהיה אזעקה שהנהיה בגן שעשועים?!?״
    בגלל שאצלנו אין אזעקות ואתמול זה היה כנראה חד פעמי או בטעות אפילו אז אמרתי לה שאיזה ילד שובב לחץ בטעות על הכפתור של האזעקה..
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה