עזרה בבקשה...למי לפנות? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום לכולן,
    אנחנו ממש זקוקים לעזרה...לפני כשנה נכנסו להריון (בניסיון הראשון) ולאחר כ-8 שבועות התגלה שהשק הריון ריק ועשינו גרידא. לאחר חודש המתנה, שוב נכנסו להריון (שוב בניסיון הראשון) ופה כבר בשבוע 6 הייתה לי הפלה טבעית. עשינו בדיקות (כמו צילום רחם וקרישה) הכל תקין. אנחנו מנסים כבר כמעט שנה ללא הצלחה. התחלתי לקחת איקוקלמין כבר 4 חודשים ושום דבר....קיבלנו המון המלצות על כל מיני רופאים וכל אחד מומחה למשהו אחר.... מישהי יכולה להמליץ על רופא טוב? כמובן גם פרטי...כל דבר...רוצים להיכנס להריון ושיעבור תקין...

תודה תודה תודה!
5 תגובות
עמוד 1
  • היי חמודה ברוכה הבאה, מאד מצטערת לשמוע על מה שעברת. אני לא מכירה רופאים פרטיים אולי כדאי לך לשאול בפורום השכן של טיפולי פוריות. בהצלחה!

• תודה רבה!
  • אני מטופלת אצל דר וייסמן אריאל שנמצא בראשל"צ- הוא מקסים הוא שייך למכבי אבל אני יודעת שהוא מקבל בפרטי - קיבלתי המלצה ממישהי שהולכת אליו בפרטי.

בהצלחה ובעז"ה תצליחו בקרוב ויהיה לך היריון תקין עד הסוף
  • הלוואי הלוואי הלוואי! תודה רבה!
  • במקרה במהלך העבודה שלי נתקלתי ברופאים ומומחים בתחום הפוריות שאיכשהו דר וייסמן עלה בפיהם מספר פעמים. אמרתי שחברה מטופלת אצלו (לא רציתי במסגרת העבודה לציין את הבעיות שלי) ל ואמרו לי שהיא בידיים טובות מאוד. אז אני מאוד שמחה שחיכיתי לו ונזכרתי בך :)
    בהחלט מקווה שהכל יסתדר! /הסתדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה