עזרה בבקשה...למי לפנות? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום לכולן,
    אנחנו ממש זקוקים לעזרה...לפני כשנה נכנסו להריון (בניסיון הראשון) ולאחר כ-8 שבועות התגלה שהשק הריון ריק ועשינו גרידא. לאחר חודש המתנה, שוב נכנסו להריון (שוב בניסיון הראשון) ופה כבר בשבוע 6 הייתה לי הפלה טבעית. עשינו בדיקות (כמו צילום רחם וקרישה) הכל תקין. אנחנו מנסים כבר כמעט שנה ללא הצלחה. התחלתי לקחת איקוקלמין כבר 4 חודשים ושום דבר....קיבלנו המון המלצות על כל מיני רופאים וכל אחד מומחה למשהו אחר.... מישהי יכולה להמליץ על רופא טוב? כמובן גם פרטי...כל דבר...רוצים להיכנס להריון ושיעבור תקין...

תודה תודה תודה!
5 תגובות
עמוד 1
  • היי

קודם כל אני ממליצה לך לפנות לרופא פוריות
    בקופת חולים שלך
    זה שהוא פרטי לא אומר שהוא טוב
    אני וחברותי נכנסנו להריון עי רופא מקופת החולים
    איזה קופת חולים את ?

במידה ותרצי פרטי יש כמה רופאים מומלצים
    אני יכולה להמליץ לך על הרופא שלי
    ואם תרצי יותר פרטים את מוזמנת לפנות
    אליי בפייסבוק ortal dol
    קוראים לו דר עופר פאינרו
    חוץ ממנו יש את מרפאת 3 המומחים
    ויש עוד המון

תנסי דרך הקופה קודם כי חבל על הכסף

בהצלחה ממי !

• אני די מסכימה, זה שהרופא פרטי אוצר בעיקר שהוא יקר, אולי שווה לך לפחות לפגוש את הרופא של הקופה ולראות איך זה מרגיש לך. איזה קופה ומהיכן את?

• תודה רבה קודם כל....
    התחלנו אצל רופאה גניקולוגית רגילה דרך הקופה אבל אני מרגישה שאנחנו צריכים עוד דעה...הרבה המליצו לנו על מרפאת שלושת המומחים אבל ממש יקר. אנחנו בקופת חולים מאוחדת. למי לפנות? אנחנו ממש לא יודעים מה לעשות...
  • נועה

אני במאוחדת
    יכולה להמליץ לך על הרופא שלי
    בן אדם מקסים ומוצלח !!!
    דר עופר פאינרו מומחה לפוריות
    תחפשי אותו בפייסבוק
    אני חברה שלו
    ortal dol

בהצלחה

• נועה הי -

לכל רופא באשר הוא יש את ההתמחות שלו.
    על כן את צריכה ללכת לרופא שיש לו אחוזי הצלחה גבוהים בבעיה כמו שלך.

ישנם ארגונים שהם מכירים את טובי הרופאים ויודעים להפנות אותך ע"פ בעייתך לרופא המתאים באזור מגורייך.

כבר המלצתי פה לבנות בעבר לפנות לארגון בשם "בוני עולם" אשר מסייע גם כספית למימון הטיפולים וכאמור מפנים לרופאים רלוונטיים לבעיה.
    מדובר בארגון נטול אינטרס. הם עושים את זה חינם לכל המגזרים!!!

אנחנו נעזרנו ברב אייכלר מטעם הארגון, אדם נעים וקשוב. ממליצה לך ממש לנסות.

יש גם את ארגון פוע"ה שמסייע, גם שווה בדיקה.

לנוחויותך אני מצרפת רת פרטי ההתקשרות עם הארגון:
    1-800-300-307
    03-619-0701
    03-578-7455

הרב אייכלר:
    052-7654097
    054-8485369

הוא מייעץ באזור ירושלים, אולי יש מישו מטעמם שקרוב לאזור מגורייך יותר.
    (את יכולה לעשול עליהם "גוגל" באנטרנט ולהתרשם)

בהצלחה

מלודיה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה