די כבר!!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • המצב ממש מלחיץ
    מה אני אמורה לעשות מחר לבד עם תינוק בן חודש
    בבניין ישן בדירה בלי ממ״ד???

9 תגובות
עמוד 1
  • היי מותק
    אני מבינה אותך.. אני גרה ליד גן יבנה וגם אצלינו שמח מאוד

אני מציעה לך לבדוק מה המרחב המוגן אצלכם

אם אין ממ"ד, תבחרי חדר כמה שיותר פנימי

את יכולה גם להתקשר ל 1207- שזה המספר של פיקוד העורף ולהתייעץ אתם לגבי הבית הספציפי שלך

והכי חשוב בלי פאניקה-
    כיפת ברזל זה כלי אדיר

תהיי חזקה

נטשה
  • הנה גם אצלנו שוב אזעקה, אין לי כוחות יותר לזה
  • פשוט להשמע להנחיות פיקוד העורף - אם את בקומה מסוימת אז לרדת X קומות מתחת בהתאם לכמה הבניין ישן וכו'
    בתקווה שככל שהזמן יעבור גם הרקטות של המניאקים האלה ייאזלו
  • חדר מדרגות .
    גם אצלי אין ממד

ונראה לי שהימים ספורים עד שיגיעו אלינו גם

• ומה עושים אם אני גרה בדירת קרקע?

• חדר פנימי או מסדרון ללא חלונות
  • חדר פנימי בלי חלונות אם אני לא טועה..
    את לא יכולה להיות אצל ההורים בנתיים?
  • בובה אני לא יודעת איפה את גרה אבל היום בראשון היה גם.

יצאתי עם נועה לחדר מרדגות ועמדנו מתחת לחדר מדרגות אז גם יצאו השכנים וכולם בהלם כי אנחנו לא רגילים לזה... בראשון תמיד היה יחסית סביר...

תחזיקי מעמד
  • גם אני גרה בראשון לציון ובקרוב עוברת לאשקלון והיתה לנו אזעקה,[פעם שניה כבר] שיחקתי עם אגמי ואחיין של בעלי(אפילו צילמנו וידאו שהאזעקה מתועדת] ישר עם השמע האזעקה לקחתי את אגמי בידיים וירדתי למקלט.
    אם לא היה לי תינוקת חדר מדרגות היה מספיק לי אבל זאת לא רק אני.
    שיהיו לכולנו ימים שקטים ואלוקים יחזיר את השקט למדינה וישמור על חיילנו האהובים.

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה