נשות המילואימניקים לכאן.. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • איך אתן מעבירות את הזמן? גם אתן משתגעות כמוני?

14 תגובות
עמוד 1
  • אני ביקשתי מאמא שלי לבוא כדי לא להיות לבד בבית.

חוץ מזה אני עובדת אז אני לא בבית כל היום.. אני חוזרת לקראת 16:30 ואז מבלה עם נוצ'ה.

היום רציתי לצאת איתה בערב קצת לטייל בעגלה י כבר חשוך בשביל דברים אחרים והלכתי להחליף לה בגדים... רק נכנסתי לחדר אזעקה ואחרי זה כבר לא רציתי למאת החוצה אז היינו בבית...

אין לי טיפים מיוחדים בובה רק תקווה.
  • לימודים
    אתמול עד 2 בלילה ישבתי להכין מצגת בכיתי ללא הפסקה תוך כדי ,
    היום הלכתי לחמותי על הבוקר ,לפני זה הייתי צריכה להסביר לאיתמר למה אבא שלו לא בבית . היינו עד הצהריים אצל חמותי והלכנו קצת הביתה ,אחרי שעתיים חזרנו אליה שוב ברגל ..אני משתדלת כמה שפחות לשנות את השיגרה , חמותי הציעה לנו להשאר אצלה לישון וסירבתי , גם חברות שלי הזמינו אותנו לישון אצלם וגם סירבתי . ממשיכה במירוץ החיים וכל הזמן מנסה לחשוב שיהיה טוב ושחייב להיות טוב , מנסה לשלוט בהורמונים ולא לבכות ליד הילד . בטח מחר בזמן ההתנסות במיון הברזים יפתחו שוב
  • אני ביקשתי מאמא שלי לבוא כדי לא להיות לבד בבית.

חוץ מזה אני עובדת אז אני לא בבית כל היום.. אני חוזרת לקראת 16:30 ואז מבלה עם נוצ'ה.

היום רציתי לצאת איתה בערב קצת לטייל בעגלה י כבר חשוך בשביל דברים אחרים והלכתי להחליף לה בגדים... רק נכנסתי לחדר אזעקה ואחרי זה כבר לא רציתי למאת החוצה אז היינו בבית...

אין לי טיפים מיוחדים בובה רק תקווה.
  • אני הייתי כל השבת עם המשפחה, האמת בסוך כבר רציתי להיות בבית בשקט שלי לבד, הם שיגעו אותי עם עופרי

• שירשור בדיוק בשבילי ... אני כל הזמן בוכה... לא מצליחה להוציא מחשבות רעות מהראש. אני לבד עם ילדים וזה קשהההההההההההה! אני גם לא עובדת, הרי בחופשת לידה, כך שאין לי שום דרך להסיח את דעתי...
  • בעלי בסדיר ומחר אמור לנסוע.. לא יודעת מה לעשות עם עצמי..
  • הבעיה אצלנו היא ששנינו במילואים וכמעט שלא יוצא לנו לדבר
    אני בצפון כרגע, מחליפים יחידה של סדיר שאמורים לרדת לעזה
    ובעלי בדרום ללא פלאפון כי אסור להם
    אנחנו משתגעים ומתכתבים רק לפעמים...
    אבל אני עסוקה מאוד בגיוס ובחמ״ל כי אני עושה משמרות יום
    והילדה אצל ההורים שלי במרכז...

• אני לבד... המשפחה לא יכולה לבוא זה נורא רחוק....

ואני רק בוכה לא ישנה לא אוכלת רק בוכה

• בנות, חיזקו ואמצו!!!
    שאלוהים ישמור על יקיריכם ועל כל הבנים ששומרים עלינו!
    ב"ה בקרוב הכל יגמר, אמן!
    http://tickers.baby-
    http://tickers.baby-gaga.com/p/dev330pf___.png
  • אתמול בעלי הלך מוקדם בבוקר לצו 8 . אמא שלי באה מעיר אחרת להיות איתי כל היום והיום גיסתי תבוא והבטיחה להשאר לישון איתנו. בנתיים כשאני לבד אז מטפלת בתינוקי או מסתכלת טלויזיה עם הגדול שלי או במחשב..אסור לי להראות לילדים את הפחד שלי כדי שלא יבהלו ויפחדו אז אני שומרת הכל בפנים למענם.

• אני כבר משתגעת בבית

הנסיכה ואני לבד

וממש כבר בא לי לצאת איתה החוצה

אבל ממש מפחדת

היום השכנה הציעה שנכנס אליה

יש לה גם ילדה קטנה בבית

אז נעביר את היום ביחד...
  • אין לי הרבה מה לומר שולחת לכן המוני
    מתפללת שכול החיילים יעברו בשלום...
    תנסו לחפש דברים לתעסוקה תשתדלו לא לשקוע לדבר עם מי שאפשר לבקש שיבואו אליכם ולא להתבייש... תהיו חזקות
  • אויי אני כבר רק מחכה שיגמר ושכולם יחזרו בשלום! אני עם שני קטנטנים בבית ובחילות נוראיות של תחילת הריון, עבודה עם עוד 10 דרדקים כל יום ואין לי כוח לעשות כלום בבית, פשוט חוסר מצב רוח נוראי!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה