לא מוכנה לישון במיטה - למי קרה? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אמילי בכמה ימים האחרונים (עוד לפני המבצע בעזה :)) ברגע שמנסים להניח אותה במיטה שלה מתחילה לצרוח, גם כשהיא רדומה כבר, מתעוררת אחרי שניה אם מניחים אותה ישנה לגמרי....לא יודעת מה לעשות, אני עושה את אותו טקס מגיל 0, הכל אותו דבר, לא נכנסו / יצאו צעצועים למיטה שלה, הכל זהה, אבל היא נרדמת על הידיים וככה יושבים איתה כל הלילה, יש עצות?????

7 תגובות
עמוד 1
  • התמדה

תתחילי להרדים אותה במיטה שלה שתתרגל אז היא תבכה ללטף אותה לשיר לה שיריים.
    זה מה שאני עושה עם דור בתקופה האחרונה הוא ממש מסרב להיכנס למיטה לישון
    אז מלטפים אותו שירים אוירה רגועה.

יכול להיות גם שכואבות לה האוזנים או שיש לה נוזלים בדקת את זה?
    שברגע שהם שוכבים יש להם לחץ באוזן וזה מציק להם מאוד
  • אצלנו זה קורה בשבועות האחרונים

• אני אבקש היום מהרופא לראות אותה, היא לא מראה סימנים של חולי 555555 וכשהיא ישנה על הידיים או על המיטה שלי היא גם ללא כרית...

• גם אוראל שלי ב"ה לא מראה סימנים לכלום וגם אני מאמינה שלילד שכואב משהו אז כואב לו בכל מיטה

• תודה אני אעשה את זה, אנסה הכל
  • קרה לנו עם קירה רק לפני איזה חודש. היא הייתה אחרי מחלה, כל פעם שהיינו מניחים אותה המיטה היא הייתה צורחת ובוכה. אם היינו מתעקשים היא הייתה מקיאה

• הלילה ניסיתי לשים לה כרית מתחת לסדין, שיגביה את הראש שלה, היא בכלל התחרפנה!!! יואו איזה צרחות היו!!!! לא הצלחתי להרגיע אותה כמעט! כבר עמדו לי דמעות בעיניים, הגרון היה חנוק, ישבתי איתה על השטיח בחדר, הילדה חצי רדומה, מותשת מהבכי, אני חצי רדומה ובוכייה, ישבנו ככה 20 דקות בערך, קמתי, נתתי לה בקבוק מים, ישבתי עוד שעה בערך עד שנרדמה לי על הידיים והשכבתי במיטה.
    התפללתי שלא תתעורר, אבל היא ישנה כמה שעות
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה