דחוף הנקה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני בשוק!!
    ליהוא ינק עכשיו
    הצעתי לו במקרה ציצי והוא התחבר והתחיל לינוק
    השד מרגיש מרוקן, הוא עשה קקי וגרעפס האם זה אומר שאכל??
    מה עכשיו? מתי הארוחה הבאה??
    איך אני יודעת שזה מספיק?? הוא אוכל בבקבוק 100 בערך
    יכול להיות שפעם הבאה לא ירצה לינוק?

12 תגובות
עמוד 1
  • הילד גדל וגם המציצה שלו חזקה עכשיו תני לו לינוק בארוחה הבאה .תעקבי אחרי חיתולים רטובים.
  • מתי? עוד כמה זמן? 3 שעות?

• כן אם הוא עשה גראפס ועשה קקי אז כמובן שאכל. ארוחה הבאה בעוד שעתיים וחצי או 3 ..הוא כבר יתריא לך. אם הוא הפסיק לינוק ולא בוכה אז הא שבע.
  • תודה
    מקווה שיהיה לי אומץ להציע שוב
    הפחד שלי בגלל נולד כזה קטן שלא יעלה במשקל

• גולי אל תפחדי...הרי גם שלי נולד עוד יותר קטן 1745 והרמתי אותו עם הנקה בלבד. הוא מתקרב כבר כמעט ל 5 קילו היום . גם אני פחדתי כשהתחלתי להניק כי לפני זה שאבתי כמות מדוייקת ונתתי לו כשהוא היה בפגייה וכשהייתי צריכה להניק אז פחדתי שאני לא יודעת כמה הוא אוכל והכל הלך בסדר.
  • תודה אני שמחה שאת הגבת
    כי את מבינה את המצב שלי
    נראה לאן זה מתפתח

• כמו שענו לך ואל תתחששי תניקי ותהיי עם אצבע על הדופק.. בהצלחה
  • דווקא בגלל שהוא קטן זה אפילו יותר חשוב לו לינוק!
    אני הנקתי את הבכורה שלי שנולדה קצת יותר מקילו וחצי (פגית)...
    זה בכלל לא משנה כמה הוא אכל, תוציאי לעצמך את המחשבה הזאת מהראש. כל עוד יש חיתולים רטובים הכל בסדר. פשוט כל פעם שהוא רוצה תני לו לינוק (בהנקה אין זמנים כמו בבקבוק).
    ודרך אגב, חלב האם כשהוא מגיע ישירות מהציצי הוא הכי הכי בריא והכי מלא בנוגדנים (יותר מאשר בשאיבה). ומיותר לציין את היתרונות הפסיכולוגיים של הנקה גוף לגוף...
    בהצלחה!!
  • לא הנקת עד עכשיו??? אני הייתי מציעה לו אפילו עוד שעתיים..
    הנקות צפופות יעלו אותו במישקל והגוף שלך יתחיל ליצר יותר חלב
  • איזה כייף! בהצלחה..

אני מניקה מתי שהיא מתעוררת ועד שהיא מפסיקה לבד...
    בערך כל 3 שעות למשך 20 דק מינימום...
  • יופי שיהיה לך בהצלחה
    זה ככ כיף לשמוע....... בכל אופן הנקה זה ממש לפי הצורך של התינוק
    אין בזה כללים.
    שלי לא יונק 20 דק מינימום....... אולי מקסימום
    והוא אחוזון 50 במשקל, חיתולים רטובים שבע ורגוע.
  • הבן של בת דודה שלי רק בגיל 5 חודשים התחיל לינוק מהשד... לפני זה היא רק שאבה לו...
    בסוף הוא נגמל רק אחרי גיל שנה וחצי (לא זוכרת את הגיל המדויק)
    אני חושבת שאם הוא הצליח פעם אחת את צריכה להתמיד עם זה... הוא יכול! עכשיו את צריכה לשחרר מחסומים פסיכולוגיים... זה לא משנה כמה CC הוא אכל, העיקר שהוא שבע!
    ייתכן שבהתחלה ידרוש כל שעתיים אבל לאט לאט הטווח יתרחב
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה