ימים קשים!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ימים קשים עוברים עלינו... אזעקות בלי סוף... ואני ממש מפחדת כי אין לי ממ"ד... עכשיו אנחנו בבניית בית ובעזרת השם יהיה ממד... אז אני ממש נודדת ממקום למקום, אצל חמתי למרות שאין לנ ממד אבל יש מסדרון שאפשר לעמוד, אצלי בבית אין אפילו מסדרון או חדר בלי חלון וכאלה... הייתי קצת אצל שכנה שלי שיש לה 4 ילדים ולי יש 2 שיהיו בריאים וזה קשה כולם ביחד. הם שיגעו אותנו...

עכשיו אני בבית,מנסה קצת לארגן וכל דבר מקפיץ אותי... באזעקה בראשונה אני עפה שוב לשכנה שלי

שלומית
11 תגובות
עמוד 1

• לא קל! בעיקר כשאין ממ״ד
    "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."

• כולנו מפסידות עבודה, נקווה שלפחות ישלמו על הימים, כי במדינה שלנו אי אפשר כבר לדעת כלום

שלומית

• בנות אמרו שלכל מי שיש ילדים מתחת לגיל 14 אחד ההורים
    שנשאר איתם בבית זכאי למשכורת רגילה, המעביד צריך
    להגיש את הטפסים הרלוונטים.

גם עלינו עוברים ימים לא קלים.
    אני בתוכי מתה מפחד אבל ממש הופכת לשחקנית
    ליד הילדים כאילו לא אכפת לי.

תהיו חזקים

• אני לא מסוגלת לשחק אותה רגועה כמו בעלי

אני פשוט בהיסטריה מוחלטת, מחבקת את הקטנונה ומתאפקת שלא לבכות. עכשיו האזעקה תפסה אותנו בדיוק באמצע ההנקה, כנ"ל אתמול

[email protected]

פייס: ortal_hori
  • אני כל הזמן קוראת את ההנחיות של פיקוד העורף, במיוחד אלו לגבי זמן הנסיעה ברכב. כל הזמן כתוב שבזמן אזעקה, יש לעצור את הרכב בצד הדרך ולצאת ממנו ולשכב על הארץ. מה עושים כשיש ילד חגור במושב האחורי?? עד שמוציאים את הילדים מהאוטו עוברות 10 דקות....
  • מי שגר תוך טווח של 40 ק"ם ויש ךו ילדים עד גיל 14 יכול להשאר בבית (1 מההרוים ) וזה בתשלום מלא . אני אחרי הרבה מחשבות נשארתי עם בני בבית כאף אחד לא יחלק לי מדליות על כלום .
    http://www.holdthatpic.com/

• מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה