חשש להריון.. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הנה סיטואציה שלא חשבתי שאתקל בה - אני 4 חודשים אחרי לידה, האמת שהיו לי כ"כ הרבה תפרים והכל כ"כ כאב שלקחו איזה 3 חודשים עד שהתחלנו לשכב ועדיין אני מודה שאני לא נהנית מזה ב-100%. מה שמדאיג אותי כרגע זה שאתמול בערב שכחתי לקחת גלולה (מהסוג שאפשר לקחת כשמניקים) ועכשיו אני אוכלת סרטים מה, כאילו אין מצב ואולי יש מצב ואין מצב שאני אכנס שוב להריון בטווח כ"כ קצר זה פשוט לא מתאים אוףףףף!!! מה עושים??
    בריאות ואהבה!
7 תגובות
עמוד 1
  • קודם כל - מזל טוב - על הלידה, לא על ההריון האפשרי

[email protected]

פייס: ortal_hori

• זה לא ממש נכון כשמניקים אין מחזור... יש כאלה שיש וכאלה שלא

אם את ממש חוששת תעשי בדיקה ביתית

תמר
    הבלוג שלי

http://www.tapuz.co.il/blog/userBlog.asp?FolderName=myscraps

• יש סיכוי.. די קלוש לדעתי
    אבל קרו מקרים מעולם

בדיקת הריון לא תעזור כרגע כי מוקדם מאוד

"...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."

• למה את מתכוונת לגלולות היום שאחרי? לנולרבו? כי אם כן, אז באמת לקחתי והשאלה היחידה מתי אי יכולה לעשות בדיקת הריון כבר? את יודעת במקרה?
    בריאות ואהבה!
  • יש כמה סוגים של הגלולה הזו.

מתי את אמורה לקבל?

אני הייתי הולכת לעשות בדיקת דם - הכי וודאי.
    [email protected]

• זה בסדר קיבלתי :) תודה!
    בריאות ואהבה!

• [email protected]

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה