חישוב ביוץ - עזרה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום לכולן,
    כתבתי כאן לפני חודשיים שאני מנסה להיכנס להיריון וחיפשתי כיצד לחשב את הביוץ. בחודש שעבר קניתי אף ערכה של מקלוני ביוץ . אתמול קיבלתי והבנתי שלא בדיוק הבנתי איך זה הולך. באותו יום שיש שני קווים זה היום שיש לקיים יחסים או צריך מהיום הזה ואילך. ואם כן למשך כמה זמן?
    בחודש שעבר פשוט יצא שעשינו יום לפני וביום שהיו שני קווים אני מבינה כעת שזה לא מספיק. בקיצור עזרה .......
    אני כבר ממש מתחילה להתייאש מכל ההתעסקות בכך.
2 תגובות
עמוד 1
  • היי חמודה, מהרגע שיש שני פסים הביוץ יתחיל תוך 24-36 שעות. זה אומר שכדאי להתחיל כמה ימים לפני הביוץ (כי הזרע נשאר בגוף כמה ימים) להמשיך ביום שמופיעים הפסים הזהים ולהמשיך כמה ימים אחרי. בקיצור בערך במשך שבוע שמתחיל לפני ומסתיים אחרי הביוץ יום כן יום לא או כל יום. בהצלחה :)

• מצרפת מאמר על ביוץ, תוכלי לקרוא כיצד מתבצע החישוב, איך סופרים וממתי, בנוסף מצרפת גם מאמר על כניסה להריון, כמה טיפים אולי יעזור.. בהצלחה
    ביוץ
    כניסה להריון
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה