סדר יום לפגים ועוד - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום,
    אני אמא לפגית בת 3 חודשים היום וגיל מתוקן של חודש. הילדה שלי היתה מאושפזת חודש ומזה חודשיים היא בבית. הצלחתי להנחיל שגרת לילה (מקלחת + אוכל + שינת לילה עם מרווחי אכילה גדולים יותר). האם בשלב הזה כדאי להתחיל לדאוג לסדר יום במהלך שעות היום?
    יש המלצות כיצד?
    דבר נוסף הוא בקשר למשחקים - היא מחזיקה את הראש ומתחילה לשים לב לחפצים. האם זה כבר השלב של האוניברסיטה? של הטרמפולינה? או שלהמשיך בינתיים רק עם ספר שחור לבן, צעצועים קטנים ושירים?

תודה מראש!
8 תגובות
עמוד 1
  • שלום ל25
  • אצלנו הוא באוניברסיטה מגיל שבוע
    בטרמפולינה בערך מגיל שבועיים
    הוא אוהב

• תודה. הגיל המתוקן הוא חודש (היא נולדה חודשיים לפני הזמן אך היתה מאושפזת רק חודש).
    אני אבדוק את המלצות הלוחשת.

לגבי משחקים: האם טרמפולינה זה תקין או שיש להמתין לגיל מבוגר יותר? האם שמיכת פעילות מומלצת?

אני מטיילת איתה המון (טוב, לפחות עד לעניין האזעקות) אבל רק במקומות פתוחים. לצערי, קניון או כל מקום אחר סגור ומלא באנשים מהווה סכנה קיומית לפגים....
  • לנו יש טרמפולינה משילב והיא מעולה
    יש כמה מצבים ככה שזה לא ישר ישיבה
    היא גם הופכת לעריסה...
    ועזבי, מה יש לה לחפש בקניון??
    אני לא מתקרבת לשם איתו או בלעדיו חחח

לנו יש מזרן פעילות של טיני לאב אם היא שוכבת על הבטן הרבה
    כדאי!!

• הקטנה שלי עכשיו בת חודש - וכבר שבועיים+ בטרמפולינה.

היא אוהבת מאד!

גם אני לא בעד להעמיס גירויים....מספיק לה שאני שוכבת לידה ושרה לה

[email protected]

פייס: ortal_hori
  • אני יודעת שעדיף לא להיות במקומות הומי אדם, גם לי יש אחת מהזן הקסום הזה בבית, רק ששלי כבר אוטוטו בת 6 שנים
  • תודה על העצות!
    איזה כיף שיש עם מי לחלוק שאלות :)
    אנחנו יוצאות לפארק, לטיילת ליד הים או לאיזו גינה שכונתית (אני גרה במרכז ת"א)
    כפינוק, בימי שישי ושבת אני נפגשת עם חברים בבתי קפה פתוחים

מישהי כאן מת"א?
  • הדסקה (hadaska) מת"א

אני מחולון, יש הרבה מאזור שלנו פה (חולון-בת ים-ראשל"צ)
    [email protected]

פייס: ortal_hori
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה