היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
נשמה, בכמה ירדה? דיברת עם הרופא? תהיי חזקה וחיובית וקבלי המון המון אהבה
אתמול בלילה התחילו הפרשות ורודות שהמשיכו והתחזקו היום.... בבוקר עשיתי בטא והיא יצאה 22 אחרי שיום חמישי היתה 69, פרוגסטרון יצא ממש נמוך - קרוב לאפס. במילים אחרות זה היה הריון כימי ואני עומדת לקבל מחזור בימים הקרובים... האכזבה היתה מאוד קשה
ממי שלי אני מזה מצטערת. ממש ממש ממש, ושולחת לך חיבוק ענקי ואוהב
ממוש אני מאד מצטערת בשבילך , בעזרת השם חודש הבא, היית לאחר הזרעה נכון?
/]
תודה חמודות כן הייתי אחרי הזרעה על בסיס טבעי... הייתי ממש מאושרת לשלושה ימים
איזו מספר הזרעה זאת הייתה טלוש?
/]
הראשונה
בעזרת השם בהזרעה שנייה תצליחו , אני 5 ימים מהזרעה שלישית ומאד מבינה את תיסכול ואכזבה שלך.
/]
תודה מתוקה. האמת שהייתי מעדיפה לא לדעת, ככה זה הרבה יותר כואב עכשיו נשאר לקוות שה- תבוא מהר ואוכל להתחיל חודש חדש
בעזרת השם תצליחו
מאמי שולחת לך חיבוק גדול!!!!
מצטערת לשמוע ...
תודה חמודות
כואב לי לשמוע
ווואי כל כך כואב לי לשמוע! באמת! הלוואי ותיקלטי במהרה להריון תקין ומלא! תהיי חזקה זה ממש חשוב, תנסי לאזור את הכוחות אפילו תיקחו איזה יום חופש מהכל את ובעלך או אפילו כמה שעות אם זה לא אפשרי... תעשו יום כיף שבו תאהבו ותהנו אחד מהשני ותתחזקו ובעזרת השם בפעם הבאה תיקלטו !!!
אוף, ממש התבאסתי לשמוע... שולחת לך חיבוק ענק ומקווה שהחודש זה יהיה זה!
Boten
תודה בנות, התגובות שלכן ממש מחממות את הלב. ה- סוף סוף הגיע וירדה לי דאגה מהלב שאצטרך לעבור משהו נוסף כדי להביא את המחזור במידה והוא לא יגיע לבד. אני מתחילה חודש חדש בלי יותר מדי ציפיות ומעדיפה לחשוב על זה כמה שפחות.