זהירות!! חפירה*******
בתקופה האחרונה הבנות ממש ממש לא מתנהגות יפה

הן רבות בלי סוף

צועקות

מרביצות

הן היו ביומיים חופש מהגן, הלכתי איתן לסופר לקנות חלב, ירקות ופירות ויצאתי באמצע- ביקשתי סליחה מאחת הקופאיות שיצטרכו להחזיר את הדברים למקום

נגיד שאלה דברים שאין לי בעיה להתמודד איתם, יש תוצאה לכל דבר וזהו.
אבל

ישנם דברים שמוציאים אותי מדעתי!!
למשל- יש להן פינת יצירה בחדר, שולחן, שני כיסאות, ושני מדפים עם צבעים, חוברות עבודה, מספריים וכו'.
עם הזמן ראיתי שיש דברים שלא מתאימים להשאיר שם- למשל את המכסים של הטושים הן לא סוגרות לכן לקחתי להן. מספריים מצאתי על הריצפה- לקחתי להן. נטלי השתגעה עם הדבק- לקחתי להן.
בסופו של דבר המסקנה שלי הייתה שנטלי קצת קטנה לזה ואמילי בסה"כ מתמודדת עם זה יפה. רוב הזמן היה קצת בלאגן שהן סידרו ממש יפה אחריהן, מדי פעם היה איזה קישקוש על הקיר בטעות- באמת סביר.
בקיצור לפני כיומיים נתתי להן שוב את הטושים לניסיון, היינו אמורים לצאת לארוחה ובאתי לחדר לקחת משהו אחרון מהחדר שלהן וחשכו עיניי

בובה חדשה לגמרי (מאוד יקרה לדעתי) שנטלי קיבלה ליומולדת (לפני כשבועיים!!) מקושקשת על הפנים!!!! ועוד בובה ישנה- שאמילי קיבלה לפני איזה 3 שנים (ואיתה נטלי ישנה בלילה והיא מאוד קשורה לבובה הזו) גם מקושקשת!!!
אני מודה- איבדתי את זה!! ממש כמעט בכיתי

הכרחתי אותן לזרוק את הבובות האלה לפח בחוץ (בגשם) באותו רגע המחשבה לראות את הבובות האלה מקושקשות מול הפרצוף שלי עשה לי ממש רע!
וכל אחת מהן קישקשה על בובה שונה- רואים שאמילי עשתה לה ממש ציור...
רוקנתי את כל המדפים ולא השארתי להן כלום. היה בעיקר בכי מהצעקות שלי אבל לא יותר...
למחרת.........

שוב היינו צריכים לצאת לאנשהו ואני ניגשת לחדר שלהן וקולטת בזוית העין קופסאת צבעים חדשה קרועה והצבעים מפוזרים..
אני מתחילה לרתוח

מתקרבת וקולטת שאמילי ציירה ציור על השולחן!!!!- דשא, ילדה...כאילו זה נייר

בהתחלה חשבתי שהיא לקחה את הצבעים מהחדר עבודה שלי אבל אז הסתבר שנשאר חבילה חדשה שהן קיבלו מתישהו במגירה מתחת למיטה....
הייתי קצת יותר רגועה מהיום שלפני אבל בדרך להצגה שהלכנו אליה אמרתי לאמילי 'את רוצה לחשוב על עונש בשבילך?' והיא אמרה שאמא תחליט...
אז אומנם זה לא קשור...אבל רציתי קצת לזעזע אותה

אז אמרתי לה ש'הלילה את לא תישני עם הדובי שלך'
היא לא בכתה בכלל

בלילה לא הפריע לה בכלל

אני יודעת שזה אולי היה לא הכי מתאים, אבל הרגשתי שכלו כל הקיצין

ניחא שראיתי שנטלי מגזימה עם הדבק...אבל אמילי?? זה היה נראה כל כך ילדותי!
מה דעתכן?

אגב אחרי שהן הלכו לישון החבאתי את הבובות בגראז' למקרה שיהיה לי רעיון יותר טוב להתמודד עם זה