היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
היה לכם אתמול יום קשה מאוד ... אני מקווה שהכול בסדר!!
ימח שמם שימותו כבר נימאס מהם! איזה כוח יש להם כול המכות שהם מקבלים אחחחח שימותו שונאת אותם!!!!!!!!!!!!!
ועוד החצוף הזה אתמול בחדשות אחמד טיבי עוד מחבל ימח שמו איך הוא דיבר!!! אני פשוט לא מאמינה שזבל כזה שר במדינת ישראל! מגן על החמאס וקורא לחיילים שלנו רוצחים! צריך לשגר אותו ואת הכלבה השנייה חנין זועבי בטיל לעזה ! זה המקום שלהם!!! פשוט לא ייאמן שיש אנשים כאלו שרים בכנסת!!!!!!!!
5 תגובות
עמוד 1
צודקת!! כל כך איתך!! מרתיח כל כך!!
היי אוראלי. באמת היה לנו יום קשה מאוד אתמול אזעקות בכל רגע והייתי לבד עם איילוש. ניסיתי להסביר לו קצת (ראו שירשור בפורום הריון) על זה שאנשים רעים עושים לנו אזעקות (לא טילים, העדפתי למתן כדי שלא יפחד) ואבא (שהוא שוטר) והרבה חברים שלו הם האנשים הטובים והטובים תמיד מנצחים וכשהרעים יגידו "דיי דיי מספיק להרביץ לנו " אנחנו נפסיק . ניסיתי להסביר לו בדרך ילדותית ועם הרבה הומור מהמונחים שלו, לדעתי הוא מבין קצת....
אתמול, נכנסתי להתקלח ואני אומרת לו שלא יעשו לנו אזעקות עד שאני יוצאת, אז איילי המתוק שלי יוצא למרפסת וצורח !!!! "אנשים רעים אמא נכנסת להתקלח אל תעשו לנו אזעקות , ברווווור!!!!!!!!!!!!!! " נקרענו מצחוק.....
אני מחכה לראות מתי זה ייגמר אולי בסופ"ש (אם לא ייגמר) נלך לגיסתי במבשרת (גם טווח טילים אבל הרבה פחות) אין, הוא חייב לרוץ ולהשתולל במרחבים!
עידכון מלפני 5 דקות : אייל בדיוק נכנס לעשות קקי, אזעקה, מה עושים? לקחתי סיר שלו ישן נייר טואלט וסמרטוט רצפה ואמרתי לאייל לללכת להמשיך בסיר. אחרי שניקיתי הכל ו 2 אזעקות אייל יוצא לךמרפסת וצועק "אנשים רעים למה עשיתים עכשיו אזעקה עשיתי קקקייי עכשיו!!!!!!!!!!!"