מפחדת גם בחולון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני יוצאת עכשיו לשעה מהבית- לשחם יש חיסון ואח"כ אני לוקחת את שמואל מהגן הם ביקשו שאוציא אותו מוקדם בגלל דלקת בעיניים- רק שלא תהיה אזעקה בשעה הזו- אפילו עם כיפת הברזל שפה לידינו אני משקשקת.......

7 תגובות
עמוד 1
  • אני מבינה אותך אצלכם החיים ממשיכים ולזה גם יש חיסרון . תשמרי עליכם ואל תדאגי יש לכם מספיק זמן לתפוס מחסה והלווואי שלא תזדקקי. עצוב על הילדים שחיים מצב כזה

כי אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא.
    [url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]

[URL=http://www.babynamestext.com]

• אני מבת ים, גם משקשקת..

חס וחלילה שלא יהיה כלום אבל את יודעת שבמידה ויש אתם חייבים להכנס לבניין ולעלות לקומה אמצעית או לרדת למקלט, חייב להיות במקום סגור ולא בחוץ מאחר והיירוט של כיפת ברזל בדיוק מעל חולון בת ים וברגע שהיא מיירטת טיל הוא מתפוצץ ורסיסי הטיל מתפזרים באוויר וזה מאוד מאוד מסוכן!

מה שקרה אתמול בוולפסון עם הרכב שנשרף זה היה בדיוק מרסיס שהתנופף מהיירוט של כיפת הברזל.

לכן מאוד מסוכן להיות בחוץ תכנסו למתחם מוגן ותשארו שם עוד כמה דקות עד לאחר התפזרות הרסיסים..

ושלא נצטרך את ההנחיות האלה יותר!!
  • יקירתי אני לא רחוק ממך והבטן שלי מתהפכת שחבלז ואנו חוות כלום טילים לעומת הדרומים בעה אז מתפללת עבורך כמו עבור כול אחד לא קל שגרה מאיימת שכזו ונקווה שהיא תסתיים במהרה בהצלחה בחיסון ושירגיש טוב

• הגעתי הביתה לפני שעה ואיזה כייף בלי אזעקה- אחרת לא יודעת מה הייתי עושה עם שלושה פיצים ברחוב. ונכון צריך להיות כמה שפחות בחוץ במיוחד אחרי יירוט כדי להימנע מרסיסי היירוט. שחם היה קצת בכייני אבל עכשיו שהו שבע נהוא רואה "דלת הקסמים" בדי וי די ונהנה לו- מקוה שלא תגענה תופעות לוואי.
    מאחלת לכולם שקט מאזעקות והמון רוגע.

• ברוך השם שעבר בסדר וללא אזעקות ...

• דיייי שהמלחמה הזו תיגמר כבר
    ב"ה שהגעתם בסדר.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה