להסניף קצת ריח תינוקות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אז אוטוטו אני חוזרת הביתה אחרי יום עבודה מעייף.
    בבית מחכה לי תינוקת מתוקה בת חודש וחצי של בת דודה שלי (כמובן עם אמא שלה ואבא שלה ואח שלה פרדי הכלבלב).
    אני חייבת להגיד שאני שמחה ומאושרת שהצלחתי לשכנע אותם לבוא אלינו (מאשדוד המופגזת), אני מקווה שישארו עד יעבור הזעם.
    הכלבות מאושרות (טייני משתוללת בלי הפסקה עם פרד החמוד, משי צמודה לאם ולתינוקת שומרת עליהן)
    הילדים שלי עוד לא ראו את התינוקת המתוקה, אבל אני הולכת לנצל את הסיטואציה ולהסביר להם שזו תינוקת כמו שיש לאמא בבטן. לרענן את זכרונו של אוריקי ולראות האם אמילי מנסה לכפכף אותה (חחחחחח)
    ולי בינתיים יוצא להסניף קצת תינוקת.....
7 תגובות
עמוד 1
  • אין על ריח תינוקות!!!!!
    אני כל היום מסניפה את הבן שלי

כל הכבוד על האירוח
  • אוטוטו יסניפו גם את שלך.. ב "ה...

חחחח עושה בדיקה על התינוקת הא?!?

• תהני! איזה כיף לך תעורת לפני הלידה...

וכל הכבטיד על האירוח

• תענוג אמיתי
    כבר הספקתי להתגעגע מאוד לריח הזה...

• מבטיחה לך שכיפכופים בטוח יהיו שם. בעיקר כשתסובבו את הגב.
    הרי אין משחק יותר כייפי מאשר לבדוק מה זה עושה לתינוק כשלוחצים לו על העין. אבל לוחצים ממש חזק...

• אוריקי התנהג למופת
    אמילי בהתחלה רצתה ללטף, אח"כ ניסתה להפריד בין התינוקת והראש שלה. חחחחחח

ובקיצר, אסור להוריד ממנה את העינים!!!!
  • חחחחחחח

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה