גולי ושאר יפיי הנפש להיכנס!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • קראתי את התגובות שלך אני לא מגיבה על זה כרגע. יחד עם זאת רציתי לשתף אותך שעכשיו הייתי בשירותים( אחרי כמה ימים שאני לא מצליחה לעשות צרכים אודות לחמאס), פתאום אזעקה. חמי וחמתי גרים אצלנו מיום חמישי כי אין להם מרחב מוגן, בכל מקרה אזעקה ברקע- אני בשירותים- לא יודעת מה לעשות (סליחה בנות על התיאורים) לנגב את עצמי? להרים את המכנס? מה עם הילדה? רצתי החוצה עם תחתון!!! בואי נראה אותך גברת מדמיינת את המצב הזה!!!
    את ששומרת על תרבות דיון מסוגלת לדמיין סיטואציה שבה את רצה חצי ערומה מול אנשים??
    אז לפני שאת שומרת על תרבות דיון תשמרי על נאמנות לאחים שלך!

4 תגובות
עמוד 1
  • מעניין מה יגידו פעילי שלום עכשיו - אם נעביר אם נעביר אותם לגור בדרום בשכונה בהם גרים גם עובדים זרים עם כל מיני מחלות וסטיות. אפשר להציב שם את אחמד "טיזי" כראש עיר או אפילו ראש המחוז וסגניתו תהיה חנין זו(ע)...(איך שכינו אותה).
    ועכשיו טילים בכייף- שיהנו להם מהפתעות אהוביהם!!!
    את השאריות מהם נשלח באמצעות ליברמן לעזה- הוא יידע לפנות טוב את הזבל שיישאר מהם!!!

• מאחלת לכם שקט
  • מקווה שיהיו רק ימים שקטים לא נעים
  • לא פשוט בכלל
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה