היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
היי בנות השבוע הייתי סוף סוף אצל היועץ פוריות ואנו מתחילים הזרעות. לא כל כך הבנתי מה אני אמורה לעשות...
הרופא נתן לי לעשות בדיקת אולטרסאונד אגן קטן - מה זה אומר? ומתי אני עושה את הבדיקה? נראה לי שקצת הייתי המומה באותו יום
8 תגובות
עמוד 1
היי מותק, לא יודעת מה משמעות א.ס אגן קטן, אני יכולה להגיד לך איך עובדות ההזרעות: ביום 10 את מגיעה למעקב שם עושים א.ס וגינלי ובדיקת דם, ורואים כמה את קרובה לביוץ, לפי התוצאות קובעים האם לקרוא לך שוב למעקב, את מגיעה שוב, וכן הלאה עד שרואים את הביוץ מגיע ואז יאמרו לך להזריק אוביטרל שזו זריקה שמקבעת את הביוץ ל 36 שעות,( ממש לא נורא) יאמרו לכם מתי לבוא עם הזרע, ואז מחדירים אותו לרחם עם צינורית דקיקה. מקווה שזה עזר, מלא בהצלחה!!
איזו מהממת את!!!
איך שאת מתארת זה נראה כל כך פשוט :) אני מחשיבה את עצמי כמישהי שקולטת מהר ומבינה עניין אבל לא יודעת מה היה לי אחרי שנפגשתי עם הרופא- הוא היה ממש חמוד אבל יצאתי בהרגשה שדיברו איתי סינית נראה לי הלחץ או משהו
זה כואב? אחרי ההזרעה צריך מנוחה/אפשר ללכת לעבודה?
תראי יש קצת כאב מהמפסק ומהצינורית, זה לא ממש נורא, כמו כאב מחזור אבל חלש יחסית, בעקרון אין הנחיה לנוח, אני אישית מעדיפה שכן... וכן מותק זה תהליך ממש פשוט וקל, לא נורא בכלל.
נראה לי שאגן קטן זו בדיקה שצריך לעשות כשהשלפוחיות שלך מלאה... אם אני לא מתבלבלת זה מה שעשו לי.. זה בודק את השחלות וכד׳ שיהיה בהצלחה עם ההזרעה!!!!!
תודה בנות! מקווה שיהיה בסדר ונצליח - זה קצת מתסכל כי הרופא אמר שהכל תקין אצלי והכל תקין אצלו...ולא ברור למה אנחנו לא מצליחים... גם אצלכן הבעיה דומה? זה קצת מתסכל... בעזרת השם הכל יסתדר לכולנו :)
היי חמודה,
זה תלוי עם את עושה הזרעה על בסיס טבעי או עם הורמונים מה שגסי תיארה לך זה כיוון של הזרעה על בסיס טבעי ללא הורמונים ורק עם זריקה לתזמון ביוץ במידה ואת תעשי הזרעה על תמיכה של הורמונים זה מעט שונה ...
לדעתי ממש לפני ההזרעה את תפגשי שוב עם הרופא שייתן לך הסבר יותר מסודר מה את הולכת לעבור ...
אני יכולה להגיד לך שהשד לא כזה נורא ביכלל!!!! שיהיה המון בהצלחה
אני עושה הזרעה בלי הורמונים- ם זריקת אוביטרל. אגב, זה באמת פשוט לעשות את הזריקה בבית לבד? האחות אמרה שעושים בבית ובבית מרקחת היא הסכלה עליי ואמרה שלא ... בעלי אומר שזה שטויות ונעשה בבית לא יודעת קצת מלחיץ אותי
תראי זה מאד אינדוודואלי, אבל באמת שזה לא נורא, זו מחט פיצית וממש לא כואבת והחומר לא שורף או משהו, ברור שזה מפחיד ולא הכי נעים אבל מתרגלים ואז זה ממש שטויות. :) תראי מה מרגיש לך הכי נכון עבורך.