היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אני ישנה חדשה...עברתי היום צילום רחם ואני פשוט מעריצה בנות שעברו את זה, כי לי זה כאב ממש עד דמעות וצרחות. רציתי לשאול בנות שעברו את...כמה זמן עוד יכאב? והאם הדימום מפסיק אחרי יום כמו שאמרו?
תודה ובשורות טובות לכולכן.
רבקה
5 תגובות
עמוד 1
היי מותק, ברוכה השבה, קודם כל אני מזה מבינה אותך, עברתי את זה לפני פחות משבועיים, לי אישית היו כאבי תופת כשחזרתי הביתה, 2 אדוויל מאד עזרו ( אחד לא הספיק) אחר כך היו כאבים לא חזקים כמו בהתחלה עם קצת דימום למשך 3 ימים. זה יעבור במהרה, תהיי חזקה ותנוחי הרבה :)
תודה רבה
רבקה
לא לקחת משכך כאבים לפני הבדיקה?
נר אולי?
לי יש עוד שבועיים .. אני כבר קניתי נרות נוקסין והבנתי שצריך לקחת אחד שעה לפני ...
היי, ברוכה השבה....גם אני עשיתי צילום רחם לפני מספר חודשים...אכן גאב שלא ניתן לתאר ואפילו יצאתי בוכה מהבדיקה...כאב לי מעט מאוד באותו היום ודימום קל היה לי רק באותו היום ובבוקר שלמחרת...מבטיחה לך שעוד מס' ימים תשכחי מזה....שיהיה בהצלחה :-)
היי מותק הבדיקה עצמה באמת לא הייתה נעימה ולקח לי כמה דק' לחזור לי לעצמי (חצי שעה ) אבל אחרי זה ב"ה לא היו לי כאבים וגם לא דימום (הבדיקה הייתה לפני שבוע) אז זה כל אחד וגופה שלה אני מייעצת לך לקחת כדורים אדוויל הכי עוזר ותנסי לא להתאמץ הרבה ופשוט לנוח .. זה מה שאמרו לי לפני הבדיקה ..