אני רועדת מפחד - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • לא מצליחה להוציא מחשבות רעות מהראש, מסתכלת על הילדים שלי ונחנקת מבכי. חוזרת על המשפט "בעלי יחזור בשלום, בריא ושלם" מיליון פעם ביום כדי לשכנע את עצמי. אבל מחשבות מתרוצצות ולא עוזבות לשנייה. ואני לא מדברת על זה שאני לבד עם 2 כל הזמן.... זה קשה מאוד מאוד מאוד.
    אני חייה ונושמת מהודעה להודעה ממנו... ואין הרבה...
    לא צריכה עזרה, לא צריכה חיבוק, צריכה את בעלי!!!! קל לשבת יחד עם בעל בבית, גם אם זה בממד ולצרוח, קדימה, שצהייל יכנס... אבל כשלב והנשמה שלך שם, בגבול... שוקלים מילים
13 תגובות
עמוד 1
  • אוי מאמי שלי
    אני מחבקת אותך חזק חזק חזק
    מבינה לליבך כ"כ

• למרות שאת לא רוצה חיבוק עדיין
  • מאמי כל מה שיש לי להגיד לך זה תהיי חזקה!!!!!!

• שולחת לך חיבוק וחיזוק!!
    לדעתי לא תהיה כמיסה קרקעית וביום יומיים הקרובים הכל יחזור לקדמותו!
    תהיי אופטימית! הכל יהיה בסדר!!

• אוי מתוקה שלי
    הלוואי והכל יסתיים
    וכולם יחזרו למשפחות שלהם
  • קשה מאוד אין ספק
    נראה לי די הבעתי את דעתי בנושא בשרשור של בעד או נגד
    אבל כן יש המון שיקולים והכבד ביניהם זה מה שווה יותר נפש/חיים של אזרח או חיים של חייל/מילואימניק
    המצב הזה לא קל בכלל ואפילו עצוב
  • אווךךך איזה קשהה
    שכולם יחזרו בשלום ובמהרה ..
    מעודדת ומחזקת אותך ..
    אנחנו פה בשבילך .. לפחות וירטואלית

• זה כאילו אני כותבת את ההודעה הזאת. אני עוברת עכשיו בדיוק כמוך אותו דבר ואותם מחשבות. מאוד קשה....אני כבר רוצה שיהיה בבית. קשה לי בלעדיו וגם מאוד מפחיש כל פעם שיש אזעקה ובומים חזקים.

• מאוד מאוד מבינה

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה