שאלת התייעצות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום לכולן,
    שמי חן אני בחודש 6 להיריון, אני ובעלי תכננו שחודש לפני הלידה נארגן חדר נקנה לתינוק החדש מיטה וכל הריהוט הנדרש...

היום במיקרה מישהי מהעבודה ערערה את החלטתי...הכוונה היא ששאלתי אותה היא ענתה לי שעדיף לא לקנות עכשיו עד שהתינוק נולד ואז לקנות מיטה לתינוק וכ"ו...(הכוונה שלה שקודם להיכנס לבית עם ידיים "מלאות" עם התינוק, ואז לארגן לו חדר..

הבעיה היא שאני חושבת שזה ממש לא הגיוני כי אז הכל יהיה בלחץ..

אשמח לשמוע הצעות מנשים שעברו את זה

וכמובן שאני לא חושבת על דברים שליליים..ומקווה שהכל יעבור בשלום..אבל האם היא צודקת?...
10 תגובות
עמוד 1
  • היי חן ברוכה הבאה לפורום !
    קודם כל שיהיה לך בהצלחה בהמשך הריון קל תקין ובריא
    אני גם לא קניתי לפני הלידה, פשוט עשינו הזמנה . והמון אנשים עושים את זה
    ע"מ שלא הכל יהיה בלחץ, בעלך או מישו מתקשר שאת יולדת או יום אחרי, וזה מגיע אליך הביתה.
    כל הרשתות עושות הזמנות.
  • אנחנו קנינו הכל ועכשיו החדר מסודר הבגדים הראשונים והמצעים מכובסים.. ואני בראש שקט שאף אחד לא יביא לי משהו אחר שלא בחרתי או יסדר את החדר בצורה שלא תתאים לי שאחרי הלידה אני אצטרך להתעסק בזה.
    פה נוסף בלידה ובימים הראשונים אני רוצה שמלוא תשומת הלב תהיה אליי ולצ׳ופצ׳יק ולא לאיזה שידה שמים איפה...

• תראי הכל עיניין של אמונה
    אני באופן כללי מאד מאמינה בעין רעה וחושבת שלא צריך להכניס דברים הביתה

אבל לנוכח מצבי (הייתי בשמירה הרבה זמן)
    קיבלנו ממשפחה שידה ומיטה - שיפצנו אותם וכבר הצבנו אותם בחדר
    מישהו אחר לא היה נוגע בזה בכלל.. מאותה האמונה
    אבל אצלי זה כבר עמד משבוע 32.

את שאר הדברים בגדים ואביזרים ועגלה עשינו הזמנה וקיבלנו אחרי הלידה...
    אז שיקול שלך
    אי אפשר להחליט בשבילך...

• היי חן.
    גם אנחנו עשינו כשהייתי בחודש שביעי הזמנה בלבד וברגע שילדתי בעלי התקשר לחנות ואז הביאו את הכל הביתה, כך שכשחזרתי מבית החולים כבר הכל היה בבית.

דרך אגב, תשקלי לשכור גם עריסה לתינוק כי זה מאד טוב (גם ביטחון לתינוק שהוא קטן ו"טובע" במיטה שבשבילו היא ענקית וגם נוח מאד להורים כי אפשר לשים את העריסה בחדר השינה של ההורים וכך לחסוך את הריצות מחדר לחדר).

המון הצלחה!
  • תודה בנות...השאלה היא שעושים הזמנה תוך כמה זמן מהיום שאני יולדת זה מגיע לבית..והזמנה זה גם סוג של ל"קנות" לא? ...זאת אומרת התחייבות לחנות..
  • זה עניין של אמונה. העניין בהזמנה זה שאת לא מכניסה את הדברים הביתה. הם יושבים בחנות ומחכים שתלדי. זה באמת עניין של אמונות כאלה ואחרות.
  • בד״כ רוב הרשתות לוקחות רק 10% מערך ההזמנה בעת הביצוע והתשלום נעשה ממש לפני הבאת הציוד הביתה

לדעתי כל חנות והתקנון שלה לדוגמא שילב מתחייבים על 45 ימי עסקים אבל הרבה פעמים יש את הציוד גם לפני.
  • זה עניין של אמונה.
    אני אמרתי שאני לא אכניס לבית שום דבר לתינוק לפני הלידה.
    אבל קניתי את הכל ממש לא מזמן וכבר הבאתי..

איך שנוח לך..

בהצלחה
  • ברוכה הבאה :) הבאה הביתה זה תלוי במה שהחנות מתחייבת כלפייך ...
    וכמו שאמרו זה עניין של אמונה אני פחדתי ובעלי הלך עם אימי אחרי הלידה - טעות מסכן היה עייף ולא במקום ... והוא עשה הכל מעולה גם נפלנו על חנות אז תבדקי טוב מה מתאים לך לפני בעיני .. בהצלחה ובידיים מלאות בעה
  • תודה עזרתן לי המון...
    וכן כבר החלטתי שעדיף לעשותרק הזמנה...ואחרי הלידה בע"ה שהכל יהיה בסדר אז בעלי ייגש לחנות ויביא את את הדברים שקניתי.

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה