היי בנות,
קודם כל - תודה רבה ונעים מאוד :-)
לא שבעלי לא מבין... הוא למוד זריקות, ניתוחים ופרוצדורות רפואיות - וכנראה עוד לא מפנים שהפעם לא יעשו לו את זה אלא למישהו אחר. או שהוא מפנים ומנסה להדחיק...
אני כל הזמן צוחקת עליו עם המשפט הידוע, שאילו גברים היו צריכים ללדת - המין האנושי היה נכחד.

הייתה לנו שיחה איומה אתמול על זה, עם הרבה בכי ועצב. הוא אמר לי שלו הבעיה הייתה אצלי, הוא לא היה מדבר ככה... ומצאתי את עצמי מסבירה לו שוב שלא עליו אני כועסת אלא על כל העולם ואשתו. שהייתה לי בחירה בדיוק כמו שהייתה לו, ונשארתי בידיעה שזה לא יהיה לנו קל, כי זה יהיה הילד שלו וזה כבר שווה לי 90% מהסבל. רק שלא יתחיל לעוף על עצמו בטעות...

בכל מקרה, אני מניחה שהוא ישתדל להיות יותר ידידותי בקטע הזה. מכיוון שגם ככה יש לנו עוד זמן לחכות עד התורים והאישורים והעניינים - לפחות ננצל אותו לזמן איכות זוגי.
בכל מקרה, כשרק הכרנו הייתי שוכבת ליידו ומסתכלת עליו כשהוא ישן, ומדמיינת איך ייראו הילדים שלנו. עכשיו אנחנו כבר צוחקים על זה: אם כבר PGD, הם יכולים לנטרל גם את האף שלו? ואת הגנים העצבניים שלי? ואת הנטייה שלי להשמנה? ואולי שישאירו את הגובה? (אם כבר נדפקנו, לפחות נצחק על זה).
שיהיה לכן ערב שקט ורגוע,
שטיחפודית