היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
הרבהזמן לא פתחתי פה הודעה.... אני מנסה מידי פעם להגיב... תקופה קשה עוברת על כוחותינו אני אפילו לא יודעת איפה להתחיל.... אז אולי בהתחלה? הבוסית שלי רצתה לצאת איתי לצהריים יום שלישי האחרון - הרגיש לי חשוד אבל זרמתי... היא סיפרה לי שהיא התפטרה וכדאי שאמצע עבודה חדשה כי הסניף כנראה ייסגר... אז אני במרוץ אחרי עבודה כי אנחנו ממש לא יכולים להרשות לי להישאר ביבית בלי הכנסה...
בעלי קיבל את הטלפון יום שישי מילואים צו 8 איך לא??? והסעתי אותו לדרום..
נסעתי שישישבת להורים בדרום אבל מחוץ לטווח הטילים והאזעקות... חזרתי הביתה לקחתי את אגמי לגן יום ראשון והתקשרו אחרי שעה וחצי שהיא עם חום
מאז אני איתה בבית היא עם חום גבוה וההגדרה כנראה ויראלי... רק שתרגיש טוב הקטנה.... אחרי שני לילות ללא שינה ובלי עזרה בצפון ארזתי תיק ונסעתי חזרה להורים מחר אני "אקפןץ" לחיפה לעבודה ואחזור אחרי הצהריים בתקווה לראות את לולי לפני שתלך לישון... מקווה שמכאן יש רק לאן לעלות..
מתגעגעת לאהובי
11 תגובות
עמוד 1
תרגיש טוב הקטנטנה
בע-ה תהיי חזקה רפואה שלימה!!!
שאגמי תרגיש טוב מהר מהר ושבאותה מהירות בעלול יחזור בשלום מהמילואים...
בהצלחה עם חיפוש העבודה.... כל דבר לטובה בובה
רפואה שלמה והחלמה מהירה לאגם, שב"ה בעלך יחזור הביתה במהרה בשלום (הוא וכל החיילים שלנו) ובהצלחה בחיפוש העבודה
חיבוק ענק
רפואה שלמה לאגמי - שתרגיש טוב
חיבוקים חיבוקים ועוד המון חיבוקים!...
מאמי בהחלט לא קל אבל יהיה בסדר!! שבעלך ישמור על עצמו ויחזור הביתה בשלום ושאגמי תרגיש טוב אני דןרשת תמונה במיידי מה אני צריכה לעשות בשביל לקבל אותה [/center]
שיחזור במהרה שתמצאי ציק צאק עבודה במה את מחפשת ? ושאגמי תרגיש טוב