הצעה חיובית ... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בנות יקרות ,
    לאור המצב הבטחוני קשה לתושבי דרום ובכלל מצב רוח ירוד ,
    עלה לי רעיון לעשות סבב הכרויות חדש , ולמי שיש להתחלק קצת באופטימיות
    והצלחה על מנת לעודד להמשיך בדרך הלא פשוטה שלנו ...
    אתחיל מעצמי :
    יש לי ילדה בת 4 מהריון קל ומהיר , והחודש אני בדיוק שנה בטיפולים ,
    התחלתי סיבוב שני עם זריקות והזרעות ומאמינה שהוא יהיה המנצח ...
    מאחלת לכולנו התגשמות של החלום הכי חשוב - להיות אמא !
7 תגובות
עמוד 1
  • נחמד נחמד...
  • היי,

נעים מאוד אני מנתניה קודם כל מחזקת אתכן מרחוק ומקווה שלמרות כל הבלאגן שיש עכשיו אתן תתבשרו על בשורות טובות....
    אני עוד חודשיים בת 30 (אמאלה...) יש לי ילד בן שנתיים ותשע אחרי 12 טיפולי הפריה במשך שנתיים וחצי .
    ועכשיו אני מתחילה טיפול חדש (6 במספר).
    אז תמשיכי להיות חיוביות כי עם כל הקושי זה יקרה וההריון המיוחל יגיע....
    המון בהצלחה
  • שלום לכולם

אני מב״ש המצב פה בהחלט לא פשוט בכלל.. קשה מאוד לעבוד על בייבי קטן ככה!
    עברתי 4 סבבים של איקקלומין ובנוסף הזרעה אחת
    עוד שבועיים צילום רחם ואז ממשיכים להזרעה נוספת מס 2 שתשולב עם זריקות ולא כדורים
  • היי.
    אני דינה מנצרת עילית. בת 29. נשואה ואמא לרומי בת 5 וחצי שבאה מהריון ספונטני וטבעי לחלוטין.
    אחרי ניסיון של שנה וחצי להכנס להריון שאופן טבעי, עשינו בדיקות והופננו לIVF. כרגע אחרי החזרה ראשונה ומחכה ליום שישי הקרוב לבדיקת בטא.
    אני מאחלת לתושבות הדרום ועוטף עזה שקט. תשמרו על קור רוח ותשארו רגועות ככל האפשר. מאחלת לכל אחת ואחת פה להגיע לחדר לידה!
  • היי לכולן,
    אני בת 31 מת"א. נשואה לגבר מקסים במשך חודש (ושלושה ימים) וצפוי לנו PGD כתוצאה מבעיה גנטית עם 50% סיכוי לחזור אצל הילד. בעלי הודיע שהוא לא מוכן לילד עם המחלה הזו בגלל מה שהוא עבר כל חייו, ואני לא מוכנה ללכת "אללה באב אללה", עם הריון ספונטני שייתכן ונצטרך להפיל.

לתושבות הדרום שבינינו - תהיו חזקות. שולחת חיבוקים חמים שיבוא כבר שקט באמת...

לאלה מבינינו שנמצאות בתהליך, לוקחות את התרופות, עצבניות מההורמונים, כאובות, דואגות ומייחלות: ושעד מהרה תזכו ל- וגם ל-
    שלכן בהמון אהבה והערכה,
    שטיחפודית... בקרוב אמא גאה לגור שטיחפודים מושלם והיפראקטיבי שיעשה בתוך הבטן תנועות של אופניים במקום בעיטות. :-)
  • היי לכולן אני מעין בת 30 מתל אביב, נשואה שנתיים פלוס ומנסים להכנס בערך מאז עם הזרעות עם כדורים והזרקות וכו... עכשיו אחרי ivf ראשון אחרי החזרה ומחכה...
    לכל הבנות בדרום ובכלל (הפיגוע היום היה ממש ליד הבית) מאחלת שיהיה באמת שקט ומהר!!!!
    מחזיקה לכולן אצבעות!!! שיגיע לכולנו הריון יפה ותקין!
    הצעה ממש יפה דרך אגב!
  • אני גם מצטרפת כדי לחזק ולתמוך

קוראים לי אורטל בת 28.5 מפתח תקווה
    לפני שנתיים נכנסתי להריון טבעי אך
    הוא היה מחוץ לרחם , גילו בשבוע 8 ( רשלנות רפואית)
    עברתי כריתה של החצוצרה וגם השניה נפגעה
    כך שאני עם עקרות על רקע מכני ...

עברתי לivf וברוך ה׳ בן פורת יוסף נקלטתי
    אחרי ששאבו 8 ביציות רק 2 הופרו כמו
    שצריך אחת מהם זוהי ביתי - שירה

לכן רציתי לחזק את הבנות ששואבים להן
    מעט - מספיק רק 1 מנצח !!!

בהצלחה רבה לכולן
    יש פה בנות מקסימות !!!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה