ואם כבר מדברים על עין הרע!!תגידו שלא - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • לפני שנה בעלי קיבל פיצויים של תיק שהוא מחכה לו כבר 7 שנים!
    אחרי שקיבלנו את הפיצויים המשכנו כרגיל וכו' השארנו בצד סכון כסף כי העורך דין מהצד השני רצה לעשות ערעור
    בקיצור שנה שלמה שהוא לא מבקש את הכסף!(זה גם לא הגיוני שנחזיר את הכסף כי מה שקרה לבעלי זה משהו מאוד חמור אפילו היה כתוב על זה בואי נט) לקחנו את הכסף שהשארנו בצד וקנינו אוטו
    לא עבר שבוע מאז שקנינו את האוטו
    אתמול העורכדין התקשר ומבקש את הכסף בחזרה

16 תגובות
עמוד 1
  • אני לא מסכימה איתך אני חושבת שעם התחייבתם לשלם לעורך דין הייתם צריכים לשלם כבר מזמן
    הוא עבד בשבילכם

בכל אופון תתתחדשו על הרכב ולאנשים תמיד יהיה מה להגיד
    אנחנו קנינו מאזדה 6 פרימיום ואנשים לא הוציאו ממנו את העניים כל הזמן מאיפה הכסף מאיפה הכסף

• גם אנחנו קנינו מזדה 6
    וזה העורכדין מהצד השני לא העורכדין שלנו ,העורכדין שלנו לא רוצה להחזיר את הכסף יצא שהוא קיבל יותר ממה שאנחנו קיבלנו הוא לקח אשכרה 60 אחוז מהסכון עוד 10 % על הניירת וכו' אז תבינו כבר לבד עם מה אנחנו נשארנו בקיצור בלאגןן שלם
    ואנחנו לא יודעים מאיפה להביא אותו

• זה מאד תלוי על מה התיק וכו.
    אתם צריכים להתנהל דרך העו"ד שלכם.
    מאיפה הכסף? של ביטוח של אדם פרטי וכו.....
  • הכסף מהערייה
    כשבעלי היה בן 14 הוא נפל לתוך מדורה בל"ג בעומר כי היה שם שטח בנייה ולא דאגו לקחת משם את כל האבנים גם באותו מקום לא היה תאורה ועד עכשיו אין זה מתחת לבית שלנו
    בואי נגיד שקיבלנו 100 אלף מתוכם בתכלס נשארנו רק עם 20 אלף העורכדין המסריח הזה של בעלי לקח 30 אלף עוד 10 אלף על עיוד משהו
    עוד 5 אלף על המשך המשפט ומה שנשאר מכל זה הם דורשים בחזרה..
    לבעלי יש כייויות קשות בשני הידיים שאי אפשר להסתיר את זה זה נשאר לו לכל החיים זה נראה לכן הגיוני שעל דבר כזה יקבלו 20 אלף?בושה
    אישה ניכוותה פה בבית המלון ממים חמים קיבלה על זה 200 אלף

• 60%????????

• טלי קיבלנו צק של 100 אלף משם העורכדין לקח 30 אלף שקל סבבה?ממה שנשאר הוא דרש עוד 15 אלף על העבודה מה נשאר 65 אלף סבבה?לקחנו את זה עכשיו אחרי העירעור העורכדין מהצד השני דורש להחזיר להם 30 אלף
    אז עם מה נשארנו?והעורכדין של בעלי אומר שאת ה 30 אלף בעלי צריך להחזיר בלי שום קשר לכסף שהוא קיבל(העורכדין)בקיצור אנחנו נשארנו עם פחות מ 30 אלף שקל בסופו של דבר והעורכדין של בעלי יצא עם 45 אלף שקל!

• יש לכם חרא של עו"ד. מאיפה הבאתם אותו?
    למה הם דורשים את הכסף בחזרה אם יש פסיקה של בית משפט!
  • הם דרשו עירעור והעורכדין של הערייה הוא עורכדין מאוד חזק הוא הצליח בערעור בנתיים אצלנו כבר התחלקו בכסף עכשיו כשדורישים להחזיר אנחנו צריכים להחזיר והעורכדין של בעלי אומר שהוא צריך להשאר עם הכסף שקיבל!
    ליבי בעלי בתהליכים איתו מגיל קטן הוא לא היה כזה חכם הוא חתם על זה שהעורכדין יקח 30 אחוז

• חוץ מהשלושים אחוז הוא לקח שכר טרחה של 10 אלף שקל
    חמור מסריח!!!

• בן כמה היה בעלך בזמן חתימת החוזה עם העו"ד?

נראה לי שהוא עושה משהו לא חוקי!
  • כמעט בן עשרים אם בכלל..

• אז הוא כבר לא היה קטין.
    את צריכה למצוא עו"ד אחר (טוב ולא מניאק) שיבדוק את החוזה שבעלך חתם עליו.
    אם הכל כשיר אז מה לעשות "דפקו אתכם".
  • כן בטח בעלי החמוד הזה ממש לקח חוזה
    נראלך??זה רשום על איזה דף מסריח שהוא רשם שלושים אחוז ובעלי חתם שום חוזה ושום נעלים

• זה גם נחשב חוזה!!!!
  • בעלי חושב שאם יש לו חזות קצת מפחידה אז אנשים יפחדו לעבוד עליו
    בנתיים אם לא אני כל הכסף כבר לא היה אצלנו

• נראה לי שאני יודעת באיזה עו"ד מדובר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה