היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אנחנו מנסים להיכנס להיריון אך יש לי בעיה אני מקווה שלא אבל ככה..
ב6.11 קיבלתי מחזור אחרון ב18.11 התחיל לי דימום קל כמו מחזור זה קרה לי כבר בפעם הקודמת והלכתי לרופאה שאמרה לי שלפעמים שיש ביוץ יש דימום ובנוסף אמרה שהרירית שלי עבה והכל נראה בסדר היה ביוץ.
ועכשיו שזה קרה לי שוב זה באמת בתאריכים שאמור להיות ביוץ אך איך אני יכולה לקיים יחסי מין שיש לי דימום אני אובדת עצות.. מה יהיה אם זה יהיה ככה כל הזמן??? אשמח להתיחסות..
3 תגובות
עמוד 1
היי מותק אם זה מבחינת ההלכה את צריכה להדוק את זה אצל בודקת הלכתית כי אם זה לא דימום מהרחם את כשרה .. אבל אם זה כן תתיעצי עם רב ובודקת הלכתית בהצלחה ובשורות טובות
הי תודה
לא מבחינה הלכתית בעלי לא מוכן לקיים יחסי מין שיש לי דימום ..
זה לא אמור להיות דימום מסיבי בעת ביוץ.... לא משהו שימנע קיום יחסי מין.... אצלי למשל זה ממש מעט וא לאורך כל היום... אם אצלך זה ממש דימום חזק אז את צריכה שוב להתיעץ עם הרוא שלך... בהצלה