יש לי נושא יש לי שאיפה ו.. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • נמאס לי לנסות להיכנס להיריון- בא לי להיות בהיריון!!

בימים אלו אנחנו מתחילים את החודש שוב.. בדרך להפרייה שאני מקווה מאוד שתצליח!! עוד לא התחלתי להזריק הורמונים וכבר אני מרגישה את העצבים שזורמים לי בגוף, את הדמעות הלא נשלטות ואת המתח של החודש הזה..

לא מצליחה להבין איך בכלל הגעתי למצב הזה?
    איזו תמימות שחשבתי שאכנס מהר להריון, שעשיתי תוכניות ...

איכשהו הצלחתי לתפוח רק מהורמונים איזה 10 ק"ג שבא לי להקיא מעצמי שאני מתלבשת, שאני מסתכלת במראה...

מודה לכן מראש על כל החיבוקים

"תן לי את הכוח להיות שמחה ומאושר, תן לי את הכוח לעבור את הימים האלו..."
10 תגובות
עמוד 1
  • מתוקה ,אני רק יכולה לשלוח חמים ולומר לך שאת ממש נורמלית התחושות והמחשבות,
    אף אחת מאיתנו לא חשבה שהיא תגיע לשלב של טיפולים ,לצערנו לא הכל לפי התוכניות והרצונות שלנו ...
    לגביי נושא של המראה החיצוני,אני בטוחה שהרבה בנות יזדהו עם הנושא כי כולנו מכניסות לגוף הורמונים,יש לי עצה בשבילך, קודם כל תאהבי את הגוף שלך ואל תיגעלי ממנו,זה הגוף שייתן לבייבי שלך מקום בטוח חם ונעים,אחרי לידה בע״ה תכנסי למשטר דיאטטי ולספורט,אל תהיי קשה עם עצמך כי הנפש גם ככה עוברת קושי בכל התהליך אז עוד כמה קילוגרמים ממש לא נורא,
    אז לכי תפנקי את עצמך בקצת בגדים חדשים שתוכלי לנצל גם להריון שאוטוטו יגיע ותמיד תדעי שהכל מתגמד וחולף שהבייבי שלך יהיה בין זרעותייך ...

אנחנו כאן בשבילך
  • כ"כ נכון, גם אנחנו שהתחלנו לנסות אמרנו "צריך לחשוב כי בעוד שנה יהיה לנו תינוק בבית"...ממש תמימות...
  • סליחה בנות רציתי להבין אני לפני הפרייה 2 ,ההשמנה כמו 8-10 קילו מדובר בשנה/שנים של טיפולים? הבנתי מהרופא שלי שחוף מנפיחות קצת בבטן לא מחייב הזמנה ברמה כזו...?

shoshi
  • ההרגשה הזו עוברת על כולנו לצערי הרב..

רובנו עולות במשקל. ולרזות שביננו כל ק"ג ממש מורגש.
    אני גם הפסקתי לעשן אז זה עוד יותר גרם לי להשמנה.

אני עליתי בסביבות ה 4 ק"ג ואני מרגישה שמנה. לא מסוגלת ללבוש צמוד צמוד בגלל הנפיחות שיש לי בבטן מכל הזריקות וההורמונים.

אבל אני בטוחה שברגע שזהיגע לא יעניין אותי נושא ההשמנה. כי אחרי שאני ישיג את מה שאני רוצה תהיה לי מוטיבציה להשקיע

קבלי חיבוק ענק ותדעי שאת לא לבד. לא רק את משמינה או מרגישה רע. הכל בסדר...
  • תודה..
    4 קילו הלוואי...

"תן לי את הכוח להיות שמחה ומאושר, תן לי את הכוח לעבור את הימים האלו..."
  • הי,

לא בהכרח משמינים.

אני דווקא הורדתי 7 קילו בגלל כדורים שלקחתי (גלוקמין) הגורמים לבחילות להקאות ולשילשולים...

אחרי תקופה עברתי לרופא אחר שלא הבין למה לקחתי את זה בכלל.
    אבל גם כשהפסקתי לא השמנתי.

בתחילת הדרך שאלתי את הרופא שלי אם משמנים מכל הטיפולים וכו' אז הוא אמר שלהבנתו לא.
    לפעמים מהלחץ והמתח פשוט אוכלים יותר, ו"מתנחמים" במתוקים וכו' שזה גורם להשמנה.

כמובן שזה אינדיבידואלי, וכל אחת מגיבה אחרת....

בהצלחה.
  • מלודיה- זה השבוע ה3 שאני שותה את הגלוקמין ..
    את הבחורה הראשונה שאני ניתקלת ששתתה גם את הכדורים האלו

אפשר לשאול מדןע את קיבלת אותם? כטיפול למה? בעקבות מה?
    האם עזר לך ?

• מורן,
    הונחיתי לקחת גלוקומין כיון שהרופא שטיפל בנו בהתחלה אמר שאני "מעט" פוליציסטית. והוא רוצה לגשת לטיפולים במצב אופטימאלי אז לקחתי למרות שהבעיה העיקרית שלנו וריקוצלה - בעיית זרע.

כאחת שעברה את הכדורים הללו, אני ממליצה לך לקחת את זה בהדרגתיות ממש, כדי שהגוף יסתגל. אלו כדורים נוראיםםםם. להקיא בוקר, צהריים וערב כאילו את כבר בהיריון. נורא!!

לאחר כחצי שנה ממיליון סיבות החלטנו לעבור רופא שויתר לי על זה...

מחזיקה לך אצבעות.

מלודיה
  • מלודיה- איזה קטע בידיוק כמו הסיפור שלי!!
    הרופא נתן לי את הכדורים כי הוא הגדיר אותי מעט פוליציסטית
    והבעיה העיקרית שלנו היא ורקיצול ...
    אני דווקא קיבלתי טוב את הכדורים מעט כאבי בטן אבל התרגלתי כבר

אתם כרגע בטיפולים? כמה זמן אתם מנסים?

אני עברתי בנתיים 4 סבבים של איקקלומין מתוכם סבב 1 הזרעה בחודש קודם שלא הצליחה..
    שלמרות הוריקוצל נתוני הזרע היו ממש ממש טובים לאחר ההשבחה

שיהיה בהצלחה
  • היי ברבוניה,
    את יכולה כבר עכשיו להתחיל להוציא עצבים בהליכות (מספיקה חצי שעה ביום לשיפור). זה יקל עלייך מאוד ויעשה לך הרגשה טובה יותר, גם פיזית וגם נפשית.
    יש לי חברה טובה שהתנפחה כמו בלון בתקופה הזו. היא נכנסה להריון מהזרעות (ולחשוב שאז ריחמתי עליה נורא שהיא צריכה טיפולים) ועכשיו הילד בן שנה וחצי והיא 12 קילו פחות. הכל יורד במוקדם או במאוחר.

אם את רוצה טיפים, דברי איתי.
    [email protected]

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה