שאלה קטנה.. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • באיזה גיל הפסקתם לתת בקבוק בערב ועברתם לארוחה?
    ובבוקר?

עופרי אוכלת בקבוק בוקר וערב... אני מתלבטת אם להפסיק לה ולתת לה ארוחות רגילות... ואם להפסיק קודם בוקר או קודם ערב?..

לפעמים היא אוכלת רק חצי בקבוק ואז מתעוררת באמצע הלילה לאכול עוד וזה מעצבן

5 תגובות
עמוד 1
  • אני נותנת לה הנקה ארוחת בוקר צהרים נשנוש כדוגמת פרי /ביבי ביס וכו' ערב והנקה.... היא לא אכלנית גדולה בארוחות ותלוי איך היא אוכלת באותו יום ולפי זה היא מתעוררת או לא (כמעט ולא קרה ) בלילה .. אז זה תלוי אבל כן לנסות לתת לה אנו יושבים איתה וממש עושים ארוחת ערב... בהצלחה
  • היא לא צריכה לאכול בלילה בגיל הזה .

הדס אןכלת בקבוק רק בערב של 180
    ובבוקר היא היתה שמחה לבקבוק -אבל גיליתי שזה סותם אותה לא. הבוקר אז אני נותנת לה מעדן וגבינה .

באופן כללי זה הגיל שאפשר להפסיק גם בערב
    והדס דווקא מוכנה לזה - גילתי את זה כשהדס הייתה מצוננת ולא אכלה חלבי אז הפסקתי את המטרנה לכמה ערבים ונתתי ארוחות רגילות .
    מבחינתי אפשר להפסיק אבל מכיון שהיא רזה הדיאטנית המליצה שלא ...

• בובה,

עופרי ונעה באותו גיל ואני כמו מיכלי חושבת שתנסי ותראי אם היא מוגנה. אם כן אז סבבה ואלי היא אומרת לך שעצם האי אכילה שתעברי.

עוד דבר באיזו שעה היא אוכלת ערב ובאיזו שעה לפני.

אני נותנת לנועה דייסה ללילה והייתה תקופה שהיא אכלה ממש מעט בערב אז את הארוחה שלפני עשיתי קצת יותר קלה וה עזר לי.

בכל מקרה אני עדיין נשארת בנתייפ עם דייסה.
  • הקטנה שלי בת שנה וחודשיים
    והיא אוכלת מטרנה בבוקר ובערב
    אני מתכוונת להמשיך עד גיל שנתיים
    בימי שישי ושבת אני מכינה לה דייסת שיבולת שועל אמיתית חלבית בבוקר
    וזה בהחלט יכול להחליף ארוחת בוקר מטרנה
    בערב היא שותה מטרנה עם תוספת כפית דייסה של מטרנה

• אני נותנת בוקר וערב מטרנה.
    ארוחת ערב בחמש חמש וחצי ובשמונה וחצי בקבוק ככה אני בטוחה שהן שבעות ורגועות

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה