היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
הכל התחיל ביום שלישי שעבר בערב הרגשתי שאמה הקטנה התינוקת שלי חמה מדדתי חום היה 38.2 נלחצתי מאוד חשבתי שאני מתעלפת במקום היא רק בת חודש התקשרתי למוקד של לאומית דיברתי עם רופא שאמר לי דחוף למיון רצתי למיון את אלין לקחה חברתי הטובה הגעתי למיון הרופא אמרה אישפוז הגענו למחלקה עשו לה בדיקות דם 3 רופאים כי לא מצאו וריד עשו לה בדיקה של נוזל עמוד השידרה משהו נוראי שאין לתאר עשו בדיקת שתן ישירות מהשלפוחית לא יכלתי לעמוד בזה יצאתי החוצה ובכיתי כמו מטורפת נתנו לנו מיטה בחדר מבודד כי היא מתחת לגיל חודשיים ואני כולי מבולבלת לא חשבתי שככה יגמר היום ויום למחרת יש גן יש לי עסק לנהל ויש לי ילדה קטנה בת חודש עם חום ולא יודעים מה יש לה עשיתי טלפונים לסייעות שלי כדי שהן יפתחו את הגן שלי חברתי הטובה לקחה בגדים לאלין כדי שתוכל ללכת לגן מאורגנת יום למחורת למחרת אין תשובות ובערב התחיל הבלגן של עמוד ענן היסטריה במחלקה פתאום הזעקות רצים עם הילדים ואני מתפללת רק שלא יקרה פה אסון שמישהו יפול עם הילד שלו ביום חמישי משחררים את רוב המחלקה אותנו משאירים מורידים את כל מחלקת הילדים למקלט יש מלא בלגן מלא לחץ אמהות בוכות אני מנסה לנחם את עצמי ואת האמהות האחרות דואגת לאלין למזלי יש לי חברת אמת שדואגת לה בלי סוף כמו אמא יורדים למקלט ואני עדיין לא יודעת מה יש לילדה וגם לאלין שלי יש באותו יום יום הולדת ואני כואבת שלא יכלתי לבלות איתה ביום הולדת 4 שלה נשארנו 11 ילדים מאושפזים במלקה המזל שפה לא שומעים את האזעקות אבל עדיין יש לחץ מטורף מה קורה עם הילדים שבבית כל היום והלילה אנחנו מול הטלויזיה במחלקה ביום שישי בבוקר עדיין אין תשובות של הבדיקות ועדיין יש לילדה חום למרות שמיום שלישי בערב היא מקבלת שני סוגי אנטיביוטיקה אני כבר בוכה מהלחץ של מה יש לילדה הקטנה שלי ומהלחץ שאני לא נמצאת עם אלין ואני דואגת
ביום שבת מקבלים תשובות של הבדיקות הכל יצא תקין אז מה קורה הילדה עדיין עם חום אבל פתאום גילו שיש לה אוושה בלב מה קורה פה? הפרופסור אומר שישחררו אותי מחר אבל אצטרך לנסוע לקפלן באותו יום לדוקטור מתתיהו קרדיולוג ילדים כדי לבדוק את הלב של הילדה המצב מתוח גראדים נופלים כל רגע הגדולה שלי לא איתי מה עכשיו אוושה בלב ומה עכשיו לנסוע לקפלן? ביום ראשון משחררים אותנו ואני נוסעת לקפלן כל הדרך מאשקלון לקפלן אני נוסעת כמו מטורפת רק מתפללת שלא תהיה הזעקה בדרך אני מגיע לקפלן הרופא בודק ואומר שיש לה חור בין שתי המחיצות והצרות של עורק הריאה צריכים לעשות ביקורת כל חודש אבל לפחות החום לא מגיע מהלב אני מגיעה הביתה אוספת את אלין ונושמת קצת לרווחה שלפחות שתי בנותי איתי המצב עדיין מתוח לא יוצאים מהבית משתגעים קצת אמה מרגישה קצת יותר טוב כנראה זה היה משהו וירלי מקווה שלא יחזור שוב
19 תגובות
עמוד 1
אימאלה אני בשוק... איזה סיוט .... שתרגיש טוב ומהר החלמה מהירה והמוני ברכות לבשורות טובות שהכל יסתדר ושגם המלחמה תגמר
ליאורה, תהיי חזקה חמודה! איזה שבוע פסיכי כבר עלייך מזל טוב לאלין החמודה והחלמה מהירה לאמה בנוגע ללב, לבעלי יש בעיה דומה מאוד ולכן הדופק שלו איטי מהרגיל, אבל אם מדובר באותה הבעיה אז חיים עם זה חיים שלמים וארוכים, כך שאין מה לדאוג. אני מאחלת לך המשך שבוע רגוע ושתחזרי מהר מהר לעבודה נ.ב נשמע שבאמת יש לך חברת אמת - זו ששמרה על אלין אין הרבה אנשים כאלה שמוכיחים עצמם ברגעים הכי קשים
גף מאמי תודה רבה אכן שבוע מטורף מקווה שהחור של אמה יסתם במהלך הזמן וכן יש לי חברת אמת שאין עליה בעולם הזה מוכיחה את עצמה כל פעם מחדש מאחלת לכולם חברים כאלה
מאמי את אישה אמיצה וחזקה! את דמות למופת ודוגמא! עברת כל כך הרבה לבד, עם כל כך הרבה אופטימיות ואיפוק ואני ממש מחזיקה ממך, אני במקומך הייתי מתמוטטת ממזמן
אוי מתוקה שלי מה שעברת
וואו ליאורה. רק בריאות נותר לי לאחל לך, מכל הלב
כי אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא. [url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]
[URL=http://www.babynamestext.com]
וואי...חשבתי עלייך איך את מסתדרת איתן
רפואה שלמה לאמה המקסימה
וואי איזה שבוע עבר עליכן
וווווווואי מאמי אני בשוק! איזה פחד! איזו היסטריה! מה זה?
נופר-תודה מאמי משתדלת לעשות מה שאני יכולה בשביל הבנות שלי גולי-ביום ראשון היתי אצל קרדיולוג ילדים הכי טוב באזור שלנו ואמשיך אצלו ביקורת כל חודש ותודה רבה על ההצעה ובכלל בנות תודה
וואו ליאורה תהיי חזקה...........!!!!!!!!1
הכל יהיה בסדר!!!
וואי וואי וואי........
והחברה שלך-!!!!
וואו ליאורה.... כל הכבוד לך על התפקוד! אין הרבה נשים כמוך
נגה יש לה asd ו ps
ב"ה
אויש מאמי!! שיהיה רפואה שלמה לנסיכה הקטנה! מוכר לי הנושא של האישפוז בגלל חום מקרוב מאוד