עזרה דחופה!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • לתינוקת שלי יש וירוס מגעיל ואני צריכה לעשות לה אינהלציה. קנינו מכשיר (של הפינגווין) ואני לא מצליחה להבין מההוראות איך מנקים את זה לפני השימוש!
    מצד אחד כתוב במפורש לעשות סטריליזציה לצינור ולכל החלקים לפני השימוש. ואחר כך בהוראות ניקוי כתוב לא להרטיב את הצינור ולא להשרות אותו
    מישהי יודעת???
10 תגובות
עמוד 1
  • סורי, לא מכירה את המכשיר....

שתרגישו טוב

• יש לי מכשיר אינהלציה בצורת רכבת...
    אם את מתכוונת לצינור שמחבר בין המכשיר (הפינגווין) לבין המסיכה, אז לא להרטיב אותו. לא זכור לי שיש צורך לנקות אותו. אף פעם לא נקיתי.

מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
  • השאלה לך לניקוי לגבי הצינור ?

אני למשל אחרי כל שימוש במכשיר... שמה את הפייה של הצינור מתחת לברז... ומזרימה לבפנים כמה טיפות ואז נושפת חזק מבקצה השני, עד שהמיים יוצאים בלחץ.
    מקווה שעזרתי

• עירית אנחנו מדברות על אותו צינור?
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
  • תודה בנות
    עירית- השאלה שלי גם לגבי הצינור וגם לגבי שאר החלקים.
    לגבי הצינור הכי לא הבנתי כי בדף אחד הם כותבים שחשוב לעשות לו סטריליזציה ובדף אחר שאסור להרטיב.... הזויים.
  • אסור להרטיב את הצינור, פשוט תשימי קצת מי מלח ותפעילי בלי שמישהו ישתמש רק כדי לנקות את הצינור.

את המסכה והכוסית של התרופה/מים צריך לשטוף היטב עם מים וסבון אחרי כל שימוש.

תרגישו טוב
  • לי יש מכשיר בצורת מכשיר אינהלציה
  • אני שוטפת את כל החלקים מסיליקון
    ואת הצינורית שמחברת בין המשאבה עצמה למסכה, אני עושה כמו שרשמית... כי אם לא... נראת בפנים בצינורית שאריות של תרופה שמתייבשת ועד השימוש הבא

• רק את החלקים שמתפרקים אני מנקה עם מים וסבון ואח:"כ שמה במים רותחים.

את הצינור מעולם לא ניקיתי. אמרו לי שאסור

[email protected]

פייס: ortal_hori
  • תודה בנות יקרות
    אתן מקסימות כתמיד
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה