בנות עזרה!!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי לכולם
5 תגובות
עמוד 1
  • אוראלי קצת קשה לענות על שאלה שלך , אצל כל אישה הביוץ עובר בצורה אחרת וגם אופן כאבים זה שונה, אצל כל אחד כואב אחרת , סביר להניח שמה שאת מרגישה זה ביוץ , למה את לא בודקת בעזרת מקלונים ??

/]
  • ממוש זה באמת קשה לענות על זה אני מניחה שאצל כל אחת זה שונה, אצלי אישית זה מאד מאד נמוך בבטן ובדרך כלל בצד. נשמע די דומה...מקווה שתרגישי טוב בקרוב :)

• תורידי תמונה של חתך קידמי של גוף האישה שמראה את הרחם והשחלות מגוגל למשל .
    הכאב בא מכיוון אחת השחלות
    אם את משווה את מיקום השחלה ביחס מתאים בין התמונה והגוף שלך אז תוכלי לדעת אם זהו כאב ביוץ.
    לפי התיאור שלך זה נראה לי שזה זה
    הדבר הכי קרוב למה שיש לי אישית בזמן ביוץ זה כאב שקשה להסבירו לכן נדמה לי שהבנתי אותך ושזה באמת אותו כאב ביוץ מפורסם....

• ממה שאני יודעת לגבי עצמי, הכאב הוא בבטן התחתונה תחתונה באחד הצדדים או בשניהם. לפעמים זה כאב שמקרין לגב. פחות כאב מאשר דקירות חדות. ברוב המקרים ביוץ מלווה בהפרשות צמיגיות דמויות חלבון ביצה והחשק המיני גובר. לעתים אני נהיית רגשנית ביותר בזמן הביוץ ולכן גם עצבנית וחלשה ועם העצבים נעלם החשק המיני.....
    ככל שאת מרגישה את המכלול, או לפחות חלק ממנו, דעי כי את על הביוץ וזה הזמן.

crazy woman!
  • חברות יקרות תודה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה