סקר - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • השעה 9 בערב, הילדים ישנים, אתם אחרי ארוחת ערב, אין כביסה לקפל והכלים כבר שטופים.
    מה את ובעלך עושים????

אצלנו טלויזיה

31 תגובות
עמוד 1
  • גם אנחנו טלויזיה או שמדברים או שהולכים לעשות

[email protected]

פייס: ortal_hori
  • נותנים גיחה לירח ובחזרה. נחמד שם בשעות הערב
  • אני בד"כ נשפכת על איזה ספה מול הטלוויזיה ..
    או שיושבים במרפסת ומעשנים ביחד .

• אני מבינה שכנראה אצל כולם החיים דבש.....

• על מה חשבת?
  • רואים סיינפלד ב-dvd. לפני סיינפלד זה היה "כולם אוהבים את ריימונד". קנינו את כל העונות של סיינפלד אז יש לנו חומר לכמה חודשים
  • אצלנו אין טלויזיה

אז אין ברירה יושבים במיטה לדבר
  • טלויזיה. טלויזיה. אחרי זה אני עוברת לשכב על הספה השנייה, רואים טלויזיה.
    ואז אני מתחילה לנקר.בד"כ ב22:00
    ואז אני פורשת לישון והוא רואה טלויזיה.

כל הבנות שהולכות "לעשות " ... מה עושות??
  • אין טלוויזיה אז עושים ילדים . ואם לא ילדים אז מדברים , אם יש דברים שאני חייבת לעשות בשביל הלימודים משתדלת לא למשוך מעבר ל8 בערב ,אבל אם יש מבחן אז לומדת .....
  • קרן על מה אתם בדיוק מדברים במיטה.....

• מדברים דיבורים , חסר על מה ה.... ?

• נגה, הסקרים שלך תמיד משעשעים אותי
  • סליחה - לא קורים כאלה דברים אצלנו
    תמיד יש מה לעשות כלים, כביסה לבשל לסדר לנקות
  • מה חשבתי

• וואווו איזה פז"מ

[email protected]

• אז אם משעמם לכם - אולי תנסו לעשות יחד תשבצים או אמבטיה משותפת (אצל מרדית ודרק זה נראה מאוד סקסי) או צמות אחד לשני
  • רגע הוא יסתפר ?????

• אף אחד לא יושן אצלי ב 9
  • תלוי...

קודם כל מודים על מזלנו הטוב...
    "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."

• הוא לא הסתפר!!!

• גם אצלנו טלויזיה
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
  • יושבים במרפסת מעשנים סיגריה מדברים קצת , לפעמים יושבים עם חברים..
  • נוגעעע

[email protected]

• עושים סקס לוהט על השטיח ליד האח
  • אמא ויותר, באמת???
  • צדיקה אחת בסדום!!!!
    נו איזה משחקים?? תני רעיון

נטלי- יש לי אח ושטיח!! אין מצב בעולם שאני עושה סקס עח הרצפה!

• מאז שקראתי את 50 גוונים של אפור יש לנו ברבה מה לעשות

• נוגע באמת???
  • אם הבעל מגיע הבייתה מוקדם אז מדברים או שהוא פונה למחשב שלו, אני לטלויזיה או לפייסבוק ונרדמת

אם זה היה תלוי בבעלול אז כל הזמן SEX במיוחד אחרי שהוא השיל מעצמו 40 קילו אז החשק צץ (למי יש כח)
  • בהחלט התגעגעתי לפה ... חבל שאין לייק מתחת לתגובה ... קרעתן אותי מצחוק פשוט ....
    כייף לקפוץ לביקור (:

דבש הכל דבש
  • אני ממש לא אתן לך תיקווה נראה לי
    אצלינו הראשון שהולך לישון זה דן..משהו בין 10 ל-10:30 מדי פעם אני נרדמת יחד איתו (אם הספר לפני השינה "מאוד מעניין") אם לא נרדמתי...מסדרת קצת, משחקת במחשב סביב 12 הולכת לישון...אני השניה
    מתי בן ושיראל הוכלים לישון..רק א" יודע ..."מספרים" לרוב בבוקר שאני מנסה לחבות את שעון המעורר שלי שמצלצל ב 5 בבוקר ועומד מצד בעלי כך שאני חייבת לעבור מאליו כדי לחבותו...חוץ ממני ומכל השכונה מסביב, השעון הזה לא מעיר אף אחד אצלי בבית ..ואם תוך כדי שאני מנסה לכבותו אני מצליחה בתנועה עקומה להעיר את בעלי..אין מצב לברוח

כלים, כביסה ושות" אני עושה שעוא לא ישנים אצלי
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה