היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
יהלי, רוני ועילי, הממלכה הקסומה שלנו!!! ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ב"ה
מתוקה! לדעתי אל תדחי!! תלכי על זה, בשבוע 37 , העובר כבר מפותח לגמרי ומוכן לצאת לאוויר העולם! רק בשמחות. ושיעבור בקלילות וידיים מלאות................
אחרי התייעצות חוזרת וניהול שיחה עם מנהל המחלקה שבביה"ח החלטתי להשאיר את התאריך שנקבע ולעבור את הניתוח בשבוע 37+3, הוא אמר שיש יותר סיכון בלהמתין אחרי שני ניתוחים שעברתי ולעבור את שבוע 38.. מי אני שאתווכח?
בהצלחה אשמח שתחזיקו לי אצבעות
רגע רגע אז בעוד יומיים את תראי את הנסיכה???????????? אני מתרגשת!!!!!!!!
אניוש, ב27/11 ביום שלישי בע"ה!
החלטה נכונה לדעתי!
לידה קלה ובידיים מלאות
בתור מי שנאלצה לעבור כמה כאלה אני בהחלט יודעת שקובעים שבוע 38 וקדימה באיזה בי"ח קבעו לך?
גם אני חשבתי עוד יום הסרגל שלך 37+2 בכול אופן בהצלחה ושיעבור בקלות ובידיים מלאות בעה
בבי"ח בצפת..ככה קבעו לי בשבוע 37+3, והסרגל שלי מקדים קצת..בשבת אהיה 37