היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
לארח מלאכים לשבוע ? משחק שרשרת שאמא שלי העבירה אליי . להדליק נר נשמה של שבוע , להניח על השיש ולצדו תפוח אדום ופרח לבן . יש להעביר אחרי שבוע ל- 3 נשים אחרות שהן תארחנה אותם לשבוע וכן הלאה ... במעטפה את אמורה לבקש 3 משאלות ליבך .. אני בד"כ לא בקטע אבל אמא שלי אמרה שזה יביא לי ברכה לבית
11 תגובות
עמוד 1
מה אמורים להגיד כאשר מדליקים נר....
אני בכייייף, רק תני לי הראה של יומיים לפני - שלא אשכח
לא אומרים כלום .. צריך לרשום 2 מעטפות מעטפה 1- שמות הבנות שממשיכות מעטפה 2 - 3 משאלות
תודה עירית . אני אתזכר אותך יומיים ויום לפני
בחיים לא שמעתי על זה..... מעניין אותי :מאיפה את מביאה פרח לבן ? הוא צריך להיות במים, לא?, אחרת אחרי יום הוא נובל..... או שכל יום את דואגת לפרח חדש ???
לא צריך להחליף כל יום פרח ולא צריך גם לשים במים הוא פשוט לאט נובל לו
או קיי...אני אשאל את השאלות כדי לא לעשות פאדיחות
אני מתחילה היום ב- 21:30 בערב זה אומר שאת תתחילי שבוע הבא ביום רביעי ב- 21:30 בערב לא משנה איזה סוג של פרח (אחותי מצאה רק פרח בגוון ורוד בהיר) אכן 2 מעטפות להכין ליום רביעי הבא . אל תשכחי לבקש במעטפה השנייה -3 משאלות
יש לי עציץ/עץ של פרחי יסמין, הם לבנים אך קטנים....
הם ינבלו תוך יומיים....
לא קורה כלום?
סיפרתי לבעלי.... והוא ביקש ממני לא לעשות זאת.... סורי
חשבתי שאת סוף סוף רוצה קצת להתאוורר! איך הולך? אני לא בקטע של להשאיר נרות דולקים בבית ..