ה3י3י שלי... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • טוב, אז אתמול היינו בטפ"ח, ה3ו3יק שלי העלה בשבועיים עוד 650 גר', הגענו ל - 4.5 ק"ג!!!!!! כבוד לפרה...
17 תגובות
עמוד 1
  • פתחת במקומי הודעה...יהלי, רוני ועילי, הממלכה הקסומה שלנו!!!
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

• עדי די....

ואווווווווווווווווווווווווווווווווווו

פיספסתי את ההודעה שלך !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

עכשיו במקרה אני רואה שילדת .
    מזל טובבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב

• וואו עדי!!!
  • תודה מתוקות!!!
    לא פרסמתי סיפור לידה כי לא היה לי זמן להקליד אך יש את זה כתוב בכתב יד...יהלי, רוני ועילי, הממלכה הקסומה שלנו!!!
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

• תשאבי בבוקר
    וכשאת מרגישה גודש
    הלקטינה של מדלה עדיפה

• במשאבות יש אפשרות להגדיל או להפחית את עוצמת היניקה (זה נשמע הזוי!)
    תתחילו מעוצמה חלשה כדי שלא יכאב וכשמתחיל לצאת קצת תגבירו
    טיפ: עוזר להסתכל על הקטן תוך כדי
  • תודה בנות...
  • כבוד לפרה !!

• אז זו ההודעה של היולדות הטריות? קו התמיכה למניקות נפתח?

[email protected]

פייס: ortal_hori
  • ועוד טיפים - לשתות הרבה + אפשר לקחת כדורי חילבה בהנקה הקודמת לקחתי, להזיק זה לא מזיק
    [email protected]

• אז כמו שאמרו הכי טוב לשאוב בבוקר,
    בערך שעה אחרי הנקת בוקר....
    בכלל, הכי הרבה חלב יש אחרי מנוחה
  • אירה

[email protected]

• וואו, אירה!!!
  • אם הספקטרה שלך לא עושה הרבה מידי רעש את יכולה גם לנסות לשאוב בזמן שהוא יונק...

• איזה יופי 555 עלה יפה!
    לפני שאת שואבת תעסי קצת את השד מהחלק העליון כלפי הפיטמה מבית השחי כלפי הפיטמה ככה סביב כל השד, אפשר גם לעשות את העיסוי תחת מים חמימים.
    אחרי העיסוי להתחיל לשאוב 5 דקות בצד אחד אח"כ 5 דקות צד שני, 3 דקות צד אח, 3 דקות צד שני, דקה צד אחד דקה צד שני.
    ככה היה יוצא לי מלא חלב בגיל חודש של התינוקי הייתי שואבת 120-160 מ"ל

הילדים הם גשר אל עצמנו, שנתן לנו הזמן.
    שלום חנוך { מתוך השיר "על פני האדמה" }
  • כל הכבוד!!! לבריאות לו

• כבוד גדול לפרה וליונק
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה