הייתי אצל רופאת נשים-צריכה עזרה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • לפני כמה ימים רשמתי לכן שהווסת האחרונה הייתה ב 19/10, ביצעתי בדיקת הריון ב 17/11 שיצאה שלילית והיום ביצעתי שוב אחת שגם יצאה שלילית.
    הרופאה עשתה לי בדיקה וגינאלית ואמרה שהיה ביוץ מאוחר ושעובי רירית הרחם הוא 8 מ״מ. המצב יכול להיות לפני הריון או לפני מחזור ושכנראה כל המצב הביטחוני (אני גרה בבאר שבע) משפיע עליי ולכן יש איחור.
    מה נראה לכן..?
    כל כך רוצה הריון אבל אחרי 2 בדיקות שליליות, לא כל כך אופטימית.
    תודה לכולן.
8 תגובות
עמוד 1
  • היי מתוקה, קשה באמת לדעת אבל מה שכן אם היה ביוץ מאוחר שום בדיקת הריון לא היתה מזהה הריון כי לא היה מספיק הורמון בשתן, אז תהיי חיובית. הרופאה המליצה מתי לעשות בדיקת דם?

• היא אמרה לחכות למחזור או לחילופין לבצע בדיקת הריון ביתית עוד שבוע...
    בעלי ואני לא קיימנו יחסים כבר שבוע כי חשבתי שאני אמורה לקבל מחזור. מקווה שזה לא פגע בסיכויים להיקלט...
  • אני במקומך הייתי הולכת לרופא ומבקשת הפניה לבדיקת דם, זה הכי וודאי

• אחכה עד יום ראשון ובמידה ולא אקבל מחזור (בבקשה שלא!!!!) אלך לרופא לקבל הפניה.
    תודה רבה על ההתייחסות.
  • בהצלחה מותק!

• היי חמודה
    אני כבר באיחור של 11 יום ( ואחרי 6 בדיקות שליליות חחחחחח )
    מחר יש לי תור לרופא ונראה מה הוא אומר , מחזיקה לך אצבעות
    שיהיה בהצלחה והלוואי ולא תקבלי
  • היי שרית, בהצלחה!!!
    תעדכני מה קורה איתך! מחזיקה לך אצבעות!
  • תודה מתוקה וברורררררררר שאני יעדכן , מקווה שגם לך יהיו בשרות טובות
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה