היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
היי, יום ראשון עשיתי בטא יצא חיובי הריון רביעי, מתרגשת מאד. באוגוסט היה הריון כימי כאב לב אבל המשכנו הלאה ותודה לאל אני בהריון עכשיו יש לי שתי שאלות ואשמח לעזרה באיזה שבוע אני? הווסת האחרון היה ב18/10 אז באיזה שבוע?
ראיתי את השימושון וראיתי את הסרגל אבל לא הבנתי איך אפשר לבחור סרגל?
יש כמה אתרים את צריכה להיכנס לאתר למשל lilypie.com מכניסה את הפרטים ויכולה לבחור צבעים ודוגמאות אח"כ צריך לבחור את הקוד של הפורומים )bb אם אני לא טועה) ולהכניס לחתימה שלך כאן
מנסה לבדוק את החתימה
לא ממש...
מעצבן שלא הצליח
יש לך פייס ? חפשי אותי אני תרשמי לי הודעה בפרטי... עפ הסיסמא שלך ותל"מ.
תאריך הלידה הצפוי שלך הוא:
יום חמישי, ה-25 ביולי, 2013.
את נמצאת כעת בשבוע 4 פלוס 6 ימים להריונך. תאריך הלידה הצפוי הוא במזל אריה. זה בהנחה שהמחוזר שלך התחיל ב 18.10.12
עירית שלחתי לך קבלת?
ברוכה הבאה
עירית שלחתי שוב
אה הנה השרשור הראשון שלך .
אז ברוכה הבאההה ומזל טוב על ההריון
תודה רבה
טוב ענו לך אני רואה נותר לי לאחל לך ברוכה הבאה המשך הריון קל תקין וארוך [/center]
ברוכה הבאה. שיהיה קל ותקין!!
________________ ה', הענקת לי אוצר נדיר מאין כמותו. מודה לך בכל שניה ומבקשת שתשמור לי עליו תמיד.