היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אני ובעלי מנסים כבר מעל שנה להכנס להריון. בחודש האחרון עברנו ניסיון אחרון של כדורי איקקלומין לפני ההפניה למרפאת פריון. ביום ה-10 לאחר הביוץ עשיתי בדיקת דם שהראתה רמת בטא 26. מזה אומר? האם זה לא ערך נמוך מידי? תודה:)
17 תגובות
עמוד 1
תראי בדקת קצת מוקדם ולכן נראה לי שזה בסדר גמור :) את מזריקה גם אוביטרל?
לא..זה היה הסבב ה-4 של איקקלומין שניסינו לפני שנעבור לשלב הבא.. אבל קראתי בהרבה פורומים שערך 26 זה נמוך ועלול להראות על הריון כימי,מה שממש מפחיד אותי.מה את חושבת?
עשרה ימים אחרי הביוץ!? ז"א שעדיין לא היה לך איחור???
אני אומרת...תבדקי שוב..זה היה ממש מוקדם לבדוק בטא..
בהצלחה נשמה!! ***הבוטח בה' חסד יסובבהו***
גם אני חושבת כך, הבטא אמורה להכפיל עצמה עכשיו ומאחר ובדקת מוקדם אני בטוחה שעוד יומיים תהיה תוצאה שונה. דווחי לנו ומלא בהצלחה
תודה רבה !!! אתן מקסימות:) מקווה שיהיו בשורות טובות לעדכן...
מקסימונתתתת קודם כל בטא מעל 25 זה הריון לכל דבר :-) אך אכן את עדיין בשלב ממש מוקדם ולכן עוד יומיים יש לעשות שוב בטא אמן והבטא הבאה תהיה גבוה ומשמחת :-)
ערך בטא בודד לא ממש מראה על תקינות ההריון צריך לבדוק בעוד יומיים לראות אם יש הכפלה אז זה אכן כן מראה שיש הריון תקין אבל כעקרון זוהי תוצאה חיובית
היי בנות, היום זהו היום הראשון לאיחור.עשיתי בבוקר בדיקת דם חוזרת על הבטא 26 מהפעם האחרונה והיום הרך עלה ל-521. האם תקין?
זה תקין וזה הריון!!!!! מזל טוב נשמה!!!!!
עכשיו בטוח שהכול בסדר
כמו שחשבתי,הריון :-) מזל-טוב מאמי....שיהיה המשך הריון תקין וקל
מזל-טוב מכל הלבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב
מזללללל טוב!!!!!! וסתם הערה אתן מבינות עכשיו למה עדיף להמתין ליום האיחור
מזל טוב מתוקה
תודה רבה לכולכן:)))) מאושרת עד הגג ומאחלת לכולן שיזכו להגיע לרגע המיוחל:)
כןן זה הריון!!! ברוך ה'!!!! איזה כיףף...
תספרי לנו את הסיפור שלך...שייתן בנוו קצת תקווה...רק אם את רוצה:):):)