אין לי כבר דמעות לבכות , אני פשוט לבד וחרדה - הריון ולידה
היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אני כל כך מפחדת שיכנסו לעזה ויקרה משהו לחיילים שלנו ! ואחרי כל הרקטות ופיגוע היום לא מאמינה שתהיה הפסקת אש (ובצדק) ואני פשוט בחרדות איומות , מרגישה כל כך בודדה לבד בבית , משתדלת לשדר לאיתמר שהכל בסדר ורק כשהוא ישן או לא בבית מרשה לעצמי לבכות ולהתפרק , אני מגיעה ללימודים ללא כוחות או חשק בהתנסות אני ממש לא עצמי , מרגישה שאני פשוט לא מסוגלת לתת את כל כולי ! וזה מתסכל אותי עוד יותר . כל בוקר באוטובוס אני מקשיבה למוזיקה ומסתכלת על הכביש מנסה להסית את המחשבות שלי ולא לבכות אבל הדמעות פשוט זולגות לבד. לא ככה דמיינתי שאני אבלה ביום הולדת שלי שיהיה ביום שישי , לא חשבתי שאני אהיה כל כך לבד ובודדה , מתגעגעת ודואגת ,בוכה ובחרדות . כל הזמן חושבת מה אם ומה יהיה ! אני פשוט לא יכולה יותר
14 תגובות
עמוד 1
מלאאאאא
שולחת לך מלא מלא מלא חיבוקים
מאיה, אני ממש מזדהה עם מה שכתבת
מזדהה עם כל מילה
מבינה אותך מאוד מאוד מאוד!!!!!!!!! אני בחרדה לא נורמלית!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ממשיכה להתפלל שיחזרו בשלום, בריאים ושלמים! כמה שיותר מהר
מאיפה את?
מאמי, שולחת לך חיבוק ענקי! אמן שבעלך וכל שאר החיילים יחזרו הביתה בשלום בקרוב!!!
סטאסס
אני לא בטוחה שיכנסו עדיין ,מדברים עוד על הפסקת אש [/center]
כ"כ מזדהה איתך! אני משתדלת לנק את הראש שלי, לחזוב על זה כמה שפות. ממש חיה משיחה לשיחה עם בעלי. נקווה שיחזרו בשלום וישיגו לנו אתהשק המיוחל!
הכל יהיה בסדר כל עוד לא ניכנס לעזה רגלית. מצד שני, אסור למוטט את שילטון חמאס בשום פנים ואופן !