אני בהלם!!!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • טוב תקשיבו אני עדיין רועדת, עשיתי הרגע בדיקה ביתית וכמובן שמרוב אכזבות ציפיתי לקו אחד ופתאום 2 קווים ברורים.......
    מה עושים? איך מספרים לבעל?????????????
    אין לי שום תופעות לוואי חוץ מחזה קצת כואב אבל רך ומיחושים בבטן
12 תגובות
עמוד 1
  • היי מותק

המון מזל טוב .. שיהיה המשך הריון קל ותקין !!

מספרים לבעל לאט ובעדינות ..
  • מזל-טובבב :-)
    שיהיה קל ותקין....
    מחכים שהבעל יגיע הביתה ומספרים לו שבעוד תשעה חודשים הוא הופך לאבא :-)

• יש לי ילדה בת 3 וחצי יואו אתן לא מבינותתתתתתתתת אני עדיין לא מעכלת אני כל הזמן חושבת שזה טעות אבל לא , רואים בבירור
  • לדעתי שתשמרי את זה מתחת לכרית שלו, וכשתלכו לישון, תגידי לו שיש לו הפתעה(:
  • קודם כל מזל טוב, שימשיך להיות תקין ובידיים מלאות!!
    קחי בגד קטן של הילדה (אם נשאר לך) ותעטפי אותו ושימי מתחת לכרית, הוא כבר יבין :)
  • בשעה טובה!!!

• חמודה מזל טוב!!!! לא משנה איך תגידי לו... מה שהוא יזכור וירגיש זה שהוא הולך להיות אבא :)
    בהצלחה!
  • יו מאמי מזלללל טווובבב!!!! תעתפי לו את הבדיקה ותגידי לו שסתם קנית לו משהו קטן

• מזללללל טוב

• מזל טוב
  • מזל טוב בשעה טובה ... תמשיכי לעדכן
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה