היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
ואואו. כאילו רק אתמול שאלתי עם נהוראי ולקחתי חצי בית לחדר לידה
זהו זה, ירדתי מהעץ, מוותרת הפעם על האיפור והאקססוריז
12 תגובות
עמוד 1
פירות יבשים / סוכריות גומי לצירים
אלופירסט ספריי לתפרים - הציל אותי, חובה...
אני לא קניתי תחתוני רשת אלא תחתונים במידה גדולה יותר זה היה ממש נוח...
חלוק, שמפו, סבון, מטען לפלאפון, משקפיים (אם יש) אייפוד, נעלי אצבע, גרביים לחדר לידה, בגדים נוחים (טרנינג) חזייה (חזיית הנקה), פדים לציצי, פדים עבים, גומייה לשיער, נשנושים לבעלול. זה נראה לי הבסיסי
תאמיני לי לא שמתי לב את נכנסת לחודש 9 ואוווווווווו הזמן טס בעזרת ה לידה קלה !!!
שירה מצחיקולה לא שמרת את הדף שעשית לפני נהוראי?!? ואת עוד היית שמה פה לינקים לבנות אחרות חחח
אני שמרתי אצלם ואשלח לך בווטצאפ
חחח גברת מיכל עידן הלינקים היה נחמד ונעים לפני שקרס המחשב כל מה ששמרתי נספה נכחד ונגוז.
מחשב חדש זה להתחיל מאפס
לחדר לידה עצמו....לקחתי את בעלי, מים, וסוכריות
גרביים , בקבוק מים עם פיית ספורט (גם לשטיפות אחרי הלידה במקום לנגב ) תחתונים רגילים במידה יותר גדולה , ממש לא נוח התחתוני רשת האלה . משהו לאכול לבעל, כפכפים לך למקלחת , חלוק , שמפו ,מרכך וכו' חזיית הנקה ופדים . גומיה לשיער . או קליפס . מוצץ אם את רוצה להרגיל כבר בחדר לידה
אני קניתי בקבוקוני פלסטיק קטנים בסופר פארם כ-7 ש"ח לבקבוק, שפכתי לשם קצת שמפו וקצת סבון גוף ולקחתי ולא צריך לסחוב בקבוקים גדולים.
חוץ מזה נראה לי הכל כבר אמרו.
שמפו, מרכך, סבון גוף קרם גוף, בושם מברשת+משחת שיניים נעליים למקלחת נעלי בית טרנינג חזיה נוחה, תחתונים, גרביים
מצלמה מטען לאייפון כסף
וכמובן מסמכים(תיק מעקב הריון, ת״ז)
________________ ה', הענקת לי אוצר נדיר מאין כמותו. מודה לך בכל שניה ומבקשת שתשמור לי עליו תמיד.
וכמובן שיהיה בהצלחה :)
________________ ה', הענקת לי אוצר נדיר מאין כמותו. מודה לך בכל שניה ומבקשת שתשמור לי עליו תמיד.
אורצוק אם את מתכוונת להניק אז צריך חזית הנקה או גופית הנקה לא משתמשים בחזיות הרגילות.. בהצלחה לשתיכן
מסמכי מעקב הריון מטען בקבוק מים מינרלים עם פיית ספורט מיץ ענבים תירוש (נותן אנרגיה כשאין כוח להכניס כלום לפה) סנדביצ'ים ונשנושים (לך ולבעל) גומיות לשיער מסרק מגבונים לחים נעלי בית כפכפים למקלחת מגבת גדולה (למרות שנותנים אני לקחתי אחת לכל מקרה) גרביים בגדים נוחים (אם לא רוצים ללכת עם חלוק בית חולים אחרי הלידה) עליונית/סווטשירט מעל החלוק בית חולים (שלא יהיה קר בחדר לידה) כלי רחצה: משחת+מברשת שיניים, שמפו, סבון נוזלי, דאודורנט תחבושות עבות ללילה חבילת תחתוני רשת/חבילה של תחתונים במידה גדולה יותר חזיית הנקה רפידות הנקה