בנות שאלה קטנה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • יכול להיות שכבר הבטן יצאה לי? אני בהריון רביעי שבוע 4 +6 ימים, וכשמגיע הצהרים פתאום הבטן יוצאת החוצה קצת יותר גדולה מהרגיל, ואני רזה ככה שרואים, ההריון האחרון היה לפני 10 שנים ככה שאני לא זוכרת כלום, כמו הריון ראשון
6 תגובות
עמוד 1
  • יש לפעמים תגובה הורמונאלית שגורמת לבטן לצאת החוצה.
    לפעמים זה גם הצטברות נוזלים שמעבים את הרחם
    ועלייה בנפח הדם בגוף.
    יש לי חברה רזה ממש שהבטן שלה בשבוע 8 נראתה כמו חודש רביעי...
    בגלל הורמונים לדעתי

• גם לי יש הרגשה כזאת ... איזה קטע . ולא עליתי גרם פתאום יש לי מין בליטה בבטן התחתונה , ברור שזה מההורמונים וגם אני רזה ולכן רואים עליי ממש מהר . לכן אני ובעלי סיכמנו שלכל השאר המשפחה נספר אחרי בדיקת דופק כי בשקיפות בטח כבר יראו ממש בטן
  • הורמונים
    גזים
    ועוד סיבות רבות
    ככה זה בהתחלה...

• גם אנחנו נספר אחרי בדיקת דופק, ואני לא זוכרת שעשיתי שקיפות, עשיתי סקירה מורחבת
    יואו נראה לי שיש לי הרבה במה להתעדכן בהריון הזה
  • כן הגיוני מאדדד
    ככה זה בהתחלהה.... מכל הגורמים שאמרו לך כבר

• הורמונים :)

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה