מלב ללב.. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני די חדשה כאן.. גם לי קשה להיכנס להיריון בנתיים..שיהיה טוב ב"ה[
    והקריאה של מה שכתוב פה יש פה משהו מנחם ובאמת הרגשה של הבנה שאני לא לבד..
    וכמובן מקום לפרוק את התסכול האישי שלי...
    ועכשיו אחרי שנה+ שאני נשואה
    אני בטוחה שיש כאן כאלה שכל מילה שנייה של מישהו שפוגשים זה נו מה עם ילדים יאלללהה..ילדים
    ואני רוצה לענות :מנסים אבל לא מצליחים.. אבל קשה לי וכל פעם אחרי שאלה כזאת אני אוכלת את עצמי זה מבאס...
    או שכל החברות בהיריון (אפילו שני) ואחותי !! שיש לה 2 ילדים בהיריון 3
    ואני מרגישה רע עם עצמי כי יש לי תחושות של למה היא בהיריון עכשיו ולא אני!!

מקוווה לבשורות טובות בקרוב לכולן...
    אמן
4 תגובות
עמוד 1
  • קודם כל ברוכה הבאה לפורום באמת תומך,מבין וקשוב....
    את לא לבד במערכה!!!
    מובנת מאוד התחושה שלך של למה היא ואני לא? וזה לא ממקום של צרות עין או קנאה אלא מהמקום שגם את רוצה שזה יקרה לך....וזה יקרה בקרוב בעזרת השם...
    תהיה חזקה,אספי כוחות כי צריך אותם :-)
    ניגשת לרופא?התחלת לעשות בדיקות?טיפולים?

• היי מותק ברוכה הבאה, אני יכולה לומר לך שאת לא לבד, נראה לי שכל אחת מאיתנו פירסמה משהו דומה כאן בפורום באיזשהו שלב, רצון עד ואי ידיעה איך להתמודד עם הסביבה. זה הכי נורמלי שיש, אל תרגישי רע עם עצמך. אני בטוחה שאת שמחה עבורן אבל עצובה עבורך וזה גורם תיסכול. מה שבטוח זה שגם אלייך זה יגיע! מירי שאלה כבר - עשיתם בדיקות? טיפולים?

• ברוכה הבאה!
    מצטרפת פה לחברותיי את בהחלט לא לבד
    גם אני יחסית חדשה פה ואני יכולה להגיד לך שאת כל הכוח והתקווה אני שואבת פה מהבנות המקסימות כשהגעתי לכאן הייתי בלחץ היסטרי ששנה אני לא נקלטת ויש לי כבר ילדה ואני בחורה צעירה לא הבנתי מה לא בסדר וכולן מסביבי בהריון בכלל אכל אותי
    הרגשתי רע מאוד אבל אחריי התמיכה פה הבנתי שהגיע הזמן לחפש ולטפל בבעיה במקום לבזבז את הכוחות על עצב וייאוש שמרתי אותם לתהליך שיביא אותי למטרה
    התחלנו בבדיקות וגילינו שהאיכות זרע של בעלי נמוכה ועכשיו אנחנו בתהליכים של בדיקות אצל האורולוג ובקרוב נתחיל בתהליך הפרייה חוץ גופית שגם הידיעה הזאת הלחיצה אותי אבל אני הבנתי שלא משנה איזה דרך אני יעבור העיקר התוצאה!

כל דבר שאת צריכה כל שאלה בכייף אשמח לעזור תיהיה חזקה ב"ה שכולנו נעבור את התקופה הזאת ונזכה לפרי בטן אמן!
  • תודה לכולן על ההקשבה..

עדין לא עשינו טיפולים הרופאה אומרת שרק אחרי שנה מתחילים לעשות
    (זה מתקרב אך עדין לא..)כרגע מדאיג אותי הדימום שיש לי.. ביום ראשון אני עושה בדיקת דם לראות האם הדימום הזה קשור לביוץ או לא...

אז בהצלחה לכולן ובשורות טובות
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה